Premieră în televiziunea din Moldova – Sun Communications aduce Digi24 în Moldova

digi24stiri
Foto:PC: www.tvmania.ro

Din 1 martie 2016, abonații Sun Communications pot vizualiza și mai multe canale pe micile ecrane de-acasă. În lista actualizată cu un plus de 30 de canale adăugate în acest an, figurează și un canal de top din România, adăugat în grila TV digitală – Digi24!

Digi24 este un post TV de știri și actualități mondene de la București, care difuzează din 2012 o gamă largă de emisiuni culturale, sociale, economice și politice, cum ar fi „Digimatinal”, „Pașaport Diplomatic”, „Digicult”, „Dă-te la o carte”, „Business Club” și multe altele.

Pe lângă emisiuni și reportaje, Digi24 difuzează și proiecte de studii, cum ar fi „Generația revoluției”, „România din farfurie”, „Politicieni fără de lege”, dar și o campanie dedicată situației politice și economice din Republica Moldova – „Vin din Basarabia”. Aceasta este o campanie care a precedat parafarea de către Republica Moldova a Tratatului de liber schimb cu Uniunea Europeană, eveniment care a avut loc în perioada 28-29 noiembrie 2013, la Vilnius.

Pentru mai multe detalii despre Digi24 și programul acestuia, puteți accesa pagina oficială a Digi24.

Sun Communications a ales să adauge cele mai solicitate canale de către dvs. în ultima perioadă, inclusiv românești, dar a ținut cont și de faptul ca acestea să fie canale de top, pentru a vă putea bucura la maxim de abonamentul deținut.

Vă dorim vizionare plăcută!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine