Recomandări de evenimente alb-roșii pentru marți, 1 martie

paramount-ranch-engagement-19

Dacă v-ați pregătit un mărțișor sau două și sunteți încărcați cu o doză mare de dispoziție bună, atunci primăvara poate începe. Iată la ce evenimente puteți merge de 1 martie.

#1. Zilele Carierei

event1

În perioada 29 februarie – 1 martie 2016, Centrul de Ghidare în Carieră, Senatul Studențesc al ASEM și Comunitatea Tinerilor Ambițioși organizează evenimentul ,,Zilele carierei”. Evenimentul  are drept obiectiv general crearea mediului necesar stimulării gradului de inserție pe piața muncii a absolvenților ASEM dar și a altor instituții. Evenimentul are loc la Academia de Studii Economice, între orele 10:00 și 17:00. Detalii găsiți aici și pe pagina de Facebook.

 

#2. Expoziţia cu Vânzare Mărţişor 2016 #ZeroDiscriminare

event5

Cu ocazia Mărţişorului şi Zilei #ZeroDiscriminare, coordonatoarea rezidentă a Naţiunilor Unite în Republica Moldova Dna. Dafina Gercheva găzduieşte EXPOZIŢIA CU VÂNZARE MĂRŢIŞOR 2016 prezentată de copiii din raionul Taraclia şi de la câteva orfelinate. Evenimentul începe la ora 12:00 la Radisson Blu Leogrand Hotel. Urmărește și pagina de Facebook a evenimentului.

 

#3. Lansarea programului ONU de stagii pentru diversitate

event4

La 1 martie, 2016, ora 16.00, în incinta Hotelului Regency, Organizația Națiunilor Unite în Moldova lansează primul program de stagii pentru diversitate dedicat persoanele din grupurile vulnerabile. Programul își propune să promoveze mesajul de non-discriminare și incluziune în rândul populației și să stimuleze alte organizații și companii din Moldova să urmeze exemplul pentru a dezvolta oportunități de stagii de diversitate la nivel național.
La eveniment vor participa: Dafina Gercheva, coordonatoare rezidentă ONU și reprezentantă rezidentă PNUD în Moldova, reprezentanți ai instituțiilor publice de profil, reprezentanți ai companiilor private și potențiali beneficiari ai stagiilor. Mai multe detalii aflați accesând pagina de Facebook a evenimentului.

 

#4. Free Conversation Club with April and Matt

event3

La American Language Center (str. Ion Creangă 16/2) ești invitat la o nouă sesiune de discuții începând cu ora 16:30. Într-o atmosferă relaxantă și prietenoasă vei dezbate alături de April și Matt tema stereotipurilor existente despre americani. Intrarea este liberă. Detalii aflați pe Facebook.

 

#5. Deschiderea Festivalului Internațional de muzică „Mărțișor”, 2016

event7

Dacă ești o persoană pentru care mărțișorul este mai mult decât un obiect bicolor și simți că trebuie să-i celebrezi originea și numele, atunci alătură-te ediției jubiliare (50 de ani) a Festivalului Internațional de Muzică „Mărțișor”. Ești așteptat la Palatul Național „Nicolae Sulac” de la ora 18:00. Află mai multe detalii pe pagina de Facebook.

 

#6. „Ceea ce a fost este, ceea ce este va fi”

event2

Ducu Bertzi, Tudor Ungureanu și Ansamblul Etnoflocloric „Ștefan Vodă”, Florin Vasilică și grupul „Teleormanul”, formația „Nemuritorii” vă invită la un alt concert dedicat „mărțișorului”, de data aceasta la Filarmonica Națională. Concertul începe la ora 18:00. Află detalii pe Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine