„La Drum” – platforma care adună la un loc toți călătorii din țară cu destinații comune

road-wallpaper-8

Rețelele de socializare reușesc să unească mai mult și mai mult utilizatorii în comunități, în dependență de interesele comune pe care le au. Astfel, în urma succesului înregistrat de grupurile de Facebook ce conectează persoanele care călătoresc în aceeași destinație, s-a lansat acum LaDrum.md – o platformă ce își propună să extindă această rețea de comunicare.

Comunitatea LaDrum a fost o inițiativă naturală a internauților, care au înțeles foarte bine avantajul economiei colaborative prin partajarea cursei cu autovehiculul.

În contextul în care în ultimii ani mobilitatea populaţiei a crescut considerabil și pe de altă parte a crescut și numărul moldovenilor ce posedă autovehicule, existența unei astfel de platforme care să conecteze șoferii ocazionali cu pasagerii era doar o chestiune de timp, sunt de părere inițiatorii platformei.

Idea este simplă şi menită să uşureze călătoriile atât în Moldova, cât şi in afara acesteia, ajutând membrii comunității LaDrum să-și reducă substanțial costul călătoriei. Persoanele care se deplasează cu autovehiculul și au locuri libere le pot oferi altor călători care merg în aceeași direcție. Astfel, șoferii își reduc costurile, iar pasagerii călătoresc rapid și comod. În Europa această idee este cunoscută sub numele de ridesharing și e deja o soluție alternativă consacrată de transport.

Dacă ești șofer:

  • Adaugi o cursă printr-un simplu click stabilind rapid locul de plecare, destinaţia, precum și preţurile pentru fiecare segment al călătoriei;
  • Îți administrezi cu ușurință cursele curente și istoricul acestora.

Dacă ești călător:

  • Îți poți căuta destinația dorită foarte ușor, în final alegând-o pe cea mai potrivită;
  • Poți verifica șoferii online, le poți vedea istoricul curselor;
  • Îți faci noi prieteni;
  • Călătorești mai rapid și mai confortabil.

ladrum

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine