(video) Muncitorii rămași șomeri au luat cu asalt ședința Consiliului Municipal

1
Foto:Photo Credit: Captură foto realitatea.md

Muncitorii de pe șantierul din strada Doga 32/2 au luat cu asalt ședința Consiliului Municipal. Acești mai întâi au străbătut peste polițiștii de la intrarea în Primărie. Ei au intrat în sala de ședințe cu pancarte pe care scria: „Mulțumesc CMC, am rămas șomer” sau „Avem acte în regulă”.

Protestatarii i-au învinuit pe consilierii socialiști că le-ar fi sistat activitatea furându-le gardul și înjurându-i.
Reprezentanții companiilor de construcții afirmă că socialiștii au făcut abuz de putere. Acești spun că au primit autorizația de construcție din partea Consiliului Municipal, apoi tot consilierii au fost acei care au demolat gardul construcției de pe strada Doga. Manifestanții au cerut o soluționare legală a problemei și s-au arătat indignați față de dezinformarea referitoare la construcție, prin care se spune că edificiul ar fi avut 11 niveluri.

În replică socialiștii susțin că construcțiile se desfășoară pe spații verzi și pe terenurile de joacă pentru copiii.

Astfel, consilierii municipali au anunțat o pauză până la ora 14.00, după care aceștia își vor continua ședința de lucru.

Reamintim că pe 18 februarie, Consiliul Municipal a decis să înceteze lucrările de construcție a unui bloc de pe starda Andrei Doga 32/2. Lucrările ar fi efectuate de compania de construcții a deputatului liberal Iurie Dârda.
A doua zi, mai mulți deputați ai PSRM au demontat gardul din jurul unui obiect de construcție din sectorul Râșcani. Socialiștii au venit însoțiți de câțiva angajați ai organizației de pază „BERCUT”.

 

либералы Дырды берут штурмом примэрию и мунсовет….

Posted by Stanley Vartanian on 25 Februarie 2016

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Elena Guțu
Comentarii
  • Știri pentru tine