Oportunitate pentru studenți: Devino stagiar în cadrul platformei antreprenoriale CEED Moldova

manag-fin

CEED Moldova, platformă de dezvoltare a antreprenoriatului, destinată exclusiv antreprenorilor (proprietarilor de afaceri) care au potenţial şi care are drept scop dezvoltarea afacerii, extindearea reţelei de business, lansarea activitatăţii de export şi crearea de noi parteneriate, este în căutarea unui stagiar.

Stagiarul ar urma să muncească câte opt-zece ore pe săptămână și va beneficia de o experienţă unică într-o organizaţie internaţională. Acesta va avea posibilitatea să (împreună cu coordonatorul pe comunicare):

# Planifice și desfășoare activități de marketing
# Participe la negocierea cu clienții, potenţialii parteneri
# Organizeze evenimente

Dacă eşti student la marketing/logistică, științe economice sau jurnalism, cunoşti româna, rusa şi engleza, eşti interesat de antreprenoriat şi vrei să te dezvolţi într-o organizaţie internaţională, expediază-ne CV-ul și pe scurt despre motivarea ta de a deveni stagiar CEED-Moldova la adresa de e-mail: logistics@ceed-moldova.org cu indicaţia „Stagiu de practică CEO CEED Club” în linia de subiect, până pe 7 martie 2016.

CEED Moldova face parte din reţeaua globală de Dezvoltare a antreprenoriatului, CEED Global (www.ceed-global.org), prezentă în 14 ţări, a organizaţiei SEAF (Small Entreprise Assistance Funds) cu oficiul central în SUA.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine