Participă la un seminar online de antreprenoriat social și învață să-ți creezi o afacere

1
Foto:Photo Credit: markubiz.com

Pe 15 martie 2016 participă la un seminar online organizat pentru studenții din Germania, Olanda, Estonia, Republica Moldova și România interesați de antreprenoriatul social. Evenimentul face parte din proiectului Erasmus+ Social Entrepreneurship for Local Change.

Principalul avantaj al participării studenților în acest proiect este dobândirea capacității de a dezvolta o întreprindere socială, indiferent de domeniul de studii (tehnic, economic, drept ș.a.).

Prin participarea la seminar, studenții:

  • pot beneficia de toate activitățile online din cadrul proiectului, făra cost; activitățile online se vor desfășura în echipe mixte, din care fac parte studenți din cel puțin trei țări diferite;
  • pot beneficia de toate materialele didactice disponibile online, făra cost; accesul la materialele didactice nu este condiționat de partciparea activă la modulul online;
  • pot beneficia de recunoaștere academică, prin dobândirea a maximum 10 puncte de credit transferabile (ECTS): finalizarea modului de curs online permite obținerea a cinci puncte de credit, iar finalizarea participării la programul intensiv de pregătire de la București conduce la obținerea a încă cinci puncte de credit.
  • pot participa la activitățile onsite (proiectul nu finanțează cazarea, masa și transportul pentru perioada de 10 zile, 12-22 mai, în București). Numărul maxim de participanți pentru cursurile intensive, onsite, de la București este de șapte persoane din Republica Moldova. Studenții pot fi însoțiți de două cadre didactice (proiectul nu finanțează cazarea, masa și transportul pentru perioada de 10 zile, 12-22 mai, în București).

O prezentare sintetică a proiectului și a seminarului se regăsesc la această adresă de internet.

 

Photo Credit: utm.md
Photo Credit: utm.md
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Elena Guțu
Comentarii
  • Știri pentru tine