Participă la un concurs internațional și poți trăi și lucra un an de zile în Montreal

Montreal-HD-Wallpaper
Foto:www.allwallpapersfree.org

Autoritățile montrealeze caută un ambasador internațional, care va avea oportunitatea să trăiască un an de zile în Montreal și să lucreze cot la cot cu organizatorii festivităților și evenimentelor dedicate celei de-a 375-a aniversare a orașului.

Poziția de ambasador este disponibilă pentru oricine a trecut de vârsta majoratului și care este autorizat legal pentru a participa (vezi aici întreg setul de cerințe legale). Perioada pentru care se oferă postul de ambasador este 10 decembrie 2016 – 10 ianuarie 2018.

Ce câștigi în urma participării?

# Posibilitatea da e trăi și a lucra pe o perioadă de un an de zile în orașul canadian Montreal;
# Salariu pe întreaga perioadă de lucru, de 30.000 de dolari canadieni pe an.
# Cazare în condiții de lux, într-o zonă prestigioasă a orașului;
# Vei lucra alături de comitetul organizatoric al evenimentelor dedicate celei de-a 375-a aniversare a orașului. (Aici poți afla mai multe detalii despre această sărbătoare). Programul de lucru va fi de 37,5 ore pe săptămână și va varia în funcție de evenimentele organizate.

Responsabilitățile participantului:

# Ambasadorul ales va fi responsabil de serviciile de cablu, utilități, alimentație, îmbrăcăminte, asigurări, bilete de avion și alte cheltuieli personale.

Pentru a intra în concurs, ai nevoie de:

  1. CV;
  2. Un video cu o durată nu mai mare de un minut și o mărime de până la 250 de MB. Videoul va fi înregistrat în engleză și/sau franceză și va reflecta experiența care îl reprezintă pe participant și principalele atuuri care îl fac candidatul ideal. Aici poți găsi mai multe detalii despre restricțiile acestei cerințe. Pe canalul oficial de You Tube al competiției găsești videouri ale altor participanți care deja s-au înregistrat;
  3. Completarea unui formular de profil;
  4. Completarea unui formular de elgibilitate;

Toate acestea pot fi completate și încărcate într-un formular încorporat pe pagina oficială.

Există trei etape ale concursului:

  1. În perioada 2-15 martie 2016, un juriu specializat va analiza formularele și le va aprecia în corespundere cu următoarele criterii: originalitate și creativitate, popularitatea videoului (este important în acest sens să-l faci cât mai vizibil și mai apreciat pe rețelele sociale), reflectarea în video a respectului și aprecierii față de orașul Montreal.
  2. Vor fi aleși 10 semifinaliști, care vor fi invitați la interviuri online.
  3. În continuare vor fi selectați cinci finaliști, videourile cărora vor fi publicate pe site-ul oficial al competiției. Alegerea finalistului se va face pe baza unui sistem online de voturi, iar cel mai popular participant va deveni Ambasadorul căutat.

Data limită de înregistrare și trimitere a videoului și formularelor necesare este 1 martie 2016. 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine