Informează-te despre sănătate, participă la „HY MOB”

1
Foto:PC: banisiafaceri.ro

Informează-te despre sănătate, participă pe 26 februarie la lansarea aplicației mobile „HY hub”. Aplicația mobilă își propune să revoluționeze modul în care tinerii sunt informați despre sănătate.

„HY hub” este prima aplicație mobilă de acest gen și vine să eficientizeze acțiunile de informare și educare a tinerilor în domeniul sănătății, prin îmbinarea accesibilității tehnologiilor digitale în rândul tinerilor cu instrumente practice și utile, disponibile oricând și oriunde.

Aplicația mobilă „HY hub” (Health Youth Hub – a se citi „hai hab”) a fost realizată în cadrul proiectului „Sănătate în regim offline”, implementat de Societatea de Andrologie și Sănătate Sexuală din Moldova, în parteneriat cu Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu”, Societatea de Planificare a Familiei din Moldova, AO „Principii Sănătoase” și „Fala Dental” SRL. Proiectul este susținut financiar de Ministerul Tineretului și Sportului în cadrul Programului de Granturi 2015, precum și de Reprezentanţa Companiei „BAYER SRL”.

Lansarea oficială va avea loc pe 26 februarie începând cu ora 16.30, în incinta hotelului „Berd’s”.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Elena Guțu
Comentarii
  • Știri pentru tine