(video) O zi cu transformări științifice la Shopping MallDova pentru 27 de copii defavorizați

274A7092
Foto:PC: 27 de copii la Shopping MalDova

Un zâmbet de copil înfrumusețează o casă, iar centrul comercial Shopping MallDova a fost înfrumusețat de zâmbetele a 27 de copii de la Școala Auxiliară din satul Bulboaca, raionul Anenii Noi. Aceștia au avut parte de o zi cu transformări științifice și magie, exact ca în poveștile pe care le-au citit în cărți.

Lunar, zeci de copii de la case de plasament temporar, școli auxiliare și instituții de tip internat vor fi găzduiți de Shopping MallDova în cadrul proiectului de responsabilitate socială „Zâmbete de copil la Shopping MallDova”. În acest început de an, 27 de copii de la școala auxiliară din satul Bulboaca, raionul Anenii Noi, au avut parte de o zi plină de suprize petrecută la centrul comercial.

Pe lângă bucatele delicioase din care au gustat, copiii s-au distrat de minune alături de animatorii de la Shopping MallDova. Scopul proiectului este de a contribui la incluziunea socială a copiilor defavorizați prin implicarea lor în diverse acțiuni. Noutatea proiectului este componenta educativă, care facilitează învățarea și cunoașterea lumii prin metode inovative.

 

PC: 27 de copii la Shopping MalDova
PC: 27 de copii la Shopping MalDova

„Pentru copilași, cu cât mai des își schimbă activitatea, cu atât e mai bine. Ei se simt mai detașați, mai liberi și socializează mai ușor. Din numele administrației școlii mulțumim organizatorilor pentru această zi frumoasă”, a mărturisit directorul școlii auxiliare din satul Bulboaca, Eugeniu Buruian.

Marea surpriză a venit din partea echipei de la „Laboratorul X”. Copiii au fost magicieni și au avut posibilitatea să prepare apă carbogazoasă științifică, să experimenteze cu gheața carbonică și să afle multe lucruri absolut noi pentru ei, dar foarte utile. Chiar dacă zăpada de afară s-a topit, școlarii au reușit să prepare fulgi de zăpadă, aplicând trucurile științifice învățate în cadrul Laboratorului. Absolut toți copiii au fost implicați în realizarea transformărilor magice și micilor minuni științifice.

 

PC: 27 de copii la Shopping MalDova
PC: 27 de copii la Shopping MalDova

„Mi-a plăcut foarte mult laboratorul, am făcut zăpadă”, spune un copil. Altul mărturisește: „Mi-a plăcut foarte mult la Shopping MallDova.”„A fost cea mai frumoasă zi din viața mea!”, puteai să auzi cel mai des de la copii după ziua petrecută la centrul comercial. Întreaga zi elevii au zâmbit, iar zâmbetul lor este o dovată în plus a importanței desfășurării a astfel de activități.

Despre Shopping MallDova

Shopping MallDova, singurul centru comercial de nivel european din Republica Moldova, oferă un sortiment impresionant de articole de cea mai bună calitate, puse la dispoziția vizitatorilor în peste 100 de magazine. Aici aveți posibilitatea de a face cumpărăturile dorite într-un cadru elegant și în condiții de confort sporit. Shopping MallDova întrunește cele mai apreciate mărci naționale și internaționale pentru întreaga familie: atât adulții, cât și copiii sunt întotdeauna oaspeți așteptați.

 

PC: 27 de copii la Shopping MalDova
PC: 27 de copii la Shopping MalDova

Mai multe magazine și spații de distracție sunt destinate în special generației tinere. Astfel, indiferent de vârstă, gusturi și pasiuni, toți vizitatorii centrului vor merge acasă cu cumpărăturile potrivite și bună dispoziție! Complexul dispune de parcare subterană și supraterană cu o capacitate de 1 000 de locuri, astfel grija pentru automobil nu vă va distrage de la plimbarea relaxantă în căutarea cumpărăturilor ideale, iar provocarea unei sesiuni de shopping poate fi urmată de o pauză relaxantă la o ceașcă de cafea sau o gustare.

 

PC: 27 de copii la Shopping MalDova
PC: 27 de copii la Shopping MalDova

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine