Participă la evenimentul “Making the leap: from employee to entrepreneur” cu Ruz Chisthy

RUZ (1)
Foto:Participă la evenimentul "Making the leap: from employee to entrepreneur" cu Ruz Chisthy

Îți dorești să îți construiești propria companie tehnologică, dar nu știi exact de unde și cu ce trebuie să începi? Să știi că nu ești singur. În fiecare zi, milioane de oameni merg la joburi de care nu sunt pasionați și doar câteva procente dintre aceștia fac ceva pentru a schimba acest lucru.

La evenimentul „Making the leap: from employee to entrepreneur” vei auzi istorii, recomandări și practici deja aplicate ale persoanelor care și-au lăsat jobul pentru a-și construi propriul start-up. Vino la eveniment și află mai multe din experiența celor care au avut suficientă ambiție și perseverență să facă tranziția de la un job obișnuit și să-și implementeze propria idee de afacere.

Pentru bilete gratuite, vă rugăm să vă înregistrați pe acest link.

Speaker la acest eveniment va fi Ruz Chisthy. Acesta are 16 ani de experiență în domeniul de business. Ruz a obținut mai mult de 30 de milioane de dolari venituri din vânzări. A fost speaker la CEBIT, UKTI Imperial College și la campusul Google. Tot Ruz Chisthy este unul dintre liderii comunității de start-upuri din Marea Britanie. În trecut, înainte de a deveni antreprenor, Ruz a lucrat la Dell și EMC. Acesta mai este și fostul director al Founder Institute din Marea Britanie.

Evenimentul va avea loc pe data de 16 februarie, ora 18.00, în incinta Dreamups Campus, strada Uzinelor 1 și va fi organizat de Founder Institute.

Pe cine așteptăm la eveniment?

# Oricine își dorește să-și deschidă propria afacere;
# Oricine are o idee de business;
# Oricine e curios și își dorește să devină într-o zi antreprenor.

Ce subiecte vom pune în discuție?

# Care este diferența dintre a fi angajat versus a fi fondator;
# Ce trebuie de știut înainte de a deveni antreprenor;
# Cum să înțelegi când este timpul să pleci și să începi implementarea unei idei;
# Cum să vezi dacă ideea ta e suficient de bună;
# Care sunt primii pași în lumea antreprenoriatului etc.

Ce include agenda?

# Bun venit și socializare;
# Introducere Founder Institute;
# Speech Ruz Chisthy;
# Sesiunea de întrebări și răspunsuri;

Founder Institute este un program prezent în mai mult de 100 de orașe, a fost inițiat în Silicon Valley și promovează ideea că cea mai bună cale de a învăța este aplicarea și implementarea ideilor. Programul durează patru luni și include sesiuni săptămânale și sarcini individuale, astfel ca la final, absolvenții acestuia să devină fondatori de companii. În plus, Founder Institute are acces la o rețea globală de aproximativ 4 400 de mentori, cum ar fi: fondatorii Angry Birds, Evernote, Mint, Udemy și alții. Valoarea estimativă a portofoliului de companii este de 15 miliarde de dolari SUA, implicând investitori precum – Sequoia, Andreessen, Horowitz, Accel Partners și alții.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine