Recomandări de extra evenimente pentru 14 februarie

4
Foto:PC: facebook.com/events

Echipa #diez încă de la începutul săptămânii a selectat cele mai bune evenimente pentru Ziua Îndrăgostiților, iar azi vă propunem ceea ce era gândit încă de luni. Și nu uitați: Pe 14 februarie este ziua de naștere a lui Grigore Vieru.

#1. Îndrăgostiți pe biciclete

PC: facebook.com/events
PC: facebook.com/events

Duminică, la ora 10.00, cei care vor participa la plimbare vor parcurge un traseu în formă de inimă. Tandem, bicicleta de două persoane va fi la dispoziția îndrăgostiților. În parcul „Ștefan cel Mare”, la bustul lui Mihai Eminescu, începând cu ora 09.00 până la ora 14.00, în fața Arcului de Triumf, de la ora 14.00 până la ora 19.00. Mai multe detalii aflați pe Facebook.

 

#2.  Concert acustic „In the name of love”

PC: facebook.com/events
PC: facebook.com/events

„In the name of love” – un concert acustic alături de VIOLA, de 14 Februarie! Vei asculta piesele de pe albumul în lucrul al Violei și vei auzi pentru prima dată în varianta acustică piesa cu care ea participă în etapa națională a concursului Eurovision 2016. Mai multe informații găsești pe Facebook.

 

#3. Gândul Mâței și Gânduri de dragoste

2
PC: facebook.com/events

Pe 14 februarie, ora 19.00, la Filarmonica Națională de Ziua Îndrăgostiților se va organiza un concert de către „Gândul Mâței”. La fiecare bilet procurat vi se oferă cadou și un bilet la Spa Proceduri. Mai multe detalii aflați pe pagina de Facebook a evenimentului.

 

#4. Concertul caritabil „Dăruiește dragoste”

3
PC: facebook.com/events

Evenimentul caritabil „Dăruiește dragoste” vine cu un scop nobil, de a-i face fericiți pe copiii de la orfelinatul din Râbnița. Astfel, la Baker Street vă așteaptă un concert acustic, muzică bună și un afterparty pe cinste. Toți doritorii care au jucării, hăinuțe, rechezite pot veni și dona în această seară și pot primi o băutură din partea casei. Aici găsiți detalii.

 

#5. Noi doi la Shopping MallDova

PC: facebook.com/events
PC: facebook.com/events

Vino la Shopping MallDova împreună cu jumătatea ta ca să sărbătorești dragostea!
Ca să fiți voi doi în al noulea cer de fericire, Shopping MallDova v-a pregătit multe concursuri, surprize, cadouri și un concert de zile mari. Marea petrecere va fi dată pe 14 februarie începând cu ora 17.00. Atunci, trupa „Karafizi & The Roof” va face un show grandios și va interpreta special pentru tine piese celebre, pline de dragoste. Pe parcursul concertului poți câștiga și premii pentru tine și iubirea ta: cine romantice, bilete la cinema și bowling, dulciuri și cadouri personalizate.

În afară de decorul „îndrăgostit până peste cap” va fi instalată și o cabină pentru fotografii instant, de unde vei putea ieși cu pozele gata tipărite. Mai multe informații le oferă Facebookul.

 

#6. De Ziua îndrăgostiţilor – spectacolul „Iubirea la proşti”

PC: facebook.com/events
PC: facebook.com/events

Pe 14 februarie mergi la teatru. Spectacolul „Iubirea la proști” îți oferă o doză de umor și mai multe lecții de cum să-ți ocrotești dragostea. După spectacol toţi spectatorii vor participa la o tombolă cu suprize. Piesa începe la ora 18.30 la Teatrul Eugen Ionesco. Pe Facebook vedeți detaliile.

 

#7. Felicidad Latina Valentine’s Day Party @Draft

PC: facebook.com/events
PC: facebook.com/events

Felicidad Latina – școala de Dansuri din Chișinău vă invită să petreceți seara de duminică în ritmurile incendiare ale celor mai populare dansuri din toată lumea – kizomba, salsa, bachata, samba, rumba, cha cha cha, son și reggaeton! Adresa este Berăria Draft, str. Cosmonauților 6 (fostul restaurant Napolis, lângă ASEM). Evenimentul va începe la ora 19.00. Pe Facebook găsiți mai multe detalii.

 

#8. SPICY LOVE

PC: facebook.com/events
PC: facebook.com/events

E nevoie de doi pentru un TANGO! Vino pe 14 Februarie pentru o experientă plină de pasiune și senzualitate. Poți fi parte a acestui Show! Evenimentul va avea loc la Restaurant Jolly Alon. Începutul va fi la ora 19.00. Pe pagina de Facebook vedeți mai multe informații.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Elena Guțu
Comentarii
  • Știri pentru tine