Veniți să apreciați vinurile înscrise în Chisinau Wines & Spirits Contest 2016

wine11
Foto:PC: vinmoldova.md

În perioada 17-20 februarie 2016, la Palatul Republicii, va avea loc ediţia a XXV-a a Expoziţiei internaţionale specializate „ExpoVin Moldova”.

În cadrul evenimentului vor fi prezenți 28 de producători de vin și 350 de mostre exclusive de vinuri din Moldova și străinătate.

 

ExpoVin Moldova 2016

De asemenea, la 20 februarie va avea loc concursul CHISINAU WINES & SPIRITS 2016, în cadrul căruia, reprezentanți din peste 11 țări (Moldova, Armenia, Azerbaidjan, Georgia, Rusia, Ucraina, Belarus, România, Republica Cehă, Slovacia, Slovenia, Germania) își vor înscrie produsele în concurs.

 

PC: vinmoldova.md

Concursul este desfăşurat sub patronatul Organizaţiei Internaţionale a Viei şi Vinilului (O.I.V.) şi în parteneriat cu Uniunea Oenologilor din Moldova (U.O.M.). Regulamentul O.I.V. prevede următoarele condiţii: anonimatul complet în precesul de degustare, sistem de evaluare 100 de puncte, nu mai mult de 30% din probele premiate, 70% din experţii străini în comisii, 50% din probe sunt din străinătate, prelucrarea electronică a rezultatelor.

În calitate de experţi sunt invitaţi 20 de degustatori din 16 state.

Intrarea la eveniment este liberă. Mai multe detalii vedeți aici: ExpoVin 2016 sau pe pagina oficială.

 

Только у Выставки ExpoVin Moldova есть свой гимн

Posted by Vin Moldova on Sunday, February 7, 2016

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine