Voiaj International dă start Promoției „Joia cu Noroc! Reduceri la Bilete de Avion!”

1200x628_Bilet
Foto:Photo Credit: Voiaj.md

Atenţie, atenţie! Se anunță reduceri la bilete de avion! Zilele de JOI devin cele mai fericite zile ale saptamânii. Azi este joi! Profită! În fiecare JOI, anume la Voiaj International, pe pagina voiaj.md, găseşti biletul tău de avion la preţ incredibil de mic.

Vezi care sunt destinaţiile din joia aceasta. Călătoria ta va începe cu un bilet de avion la preţul cel mai jos pe care îl poţi găsi doar la Voiaj International şi doar în ziua de JOI.

Poţi sugera destinaţiile pe care ai dori să le găsești aici în urmatoarea zi de joi. Scrie comentarii pe pagina de Facebook.

Sistemele de rezervări direct de la companiile internaţionale permit să propună clienţilor Voiaj International bilete de avion ieftine, la peste 200 de companii aeriene-partenere.

Fie că e vorba de o călătorie de afaceri sau de o vacanţă, de o evadare pentru perioada weekend-ului sau de un sejur de lungă durată, fiecare din noi vrea să uite de griji şi să fie în siguranţă din prima clipă a călătoriei şi până la finele acesteia. Voiaj International este partenerul dumneavoastră în domeniul industriei de transport avia şi călătorii, prestând servicii de vânzări ale biletelor de avion, turism emitent şi receptiv, rezervări de hotele, închirierea autoturismelor etc.

De-a lungul a 20 de ani, timp în care Voiaj International şi-a creat reputaţia de companie stabilă, de încredere, a demonstrat clienţilor săi de nenumărate ori că scopul major al agenţiei este satisfacerea deplină a cerinţelor clienţilor săi.

Suntem la dispoziţia Dumneavoastră pentru a vă asigura cele mai ieftine zboruri.

Grăbiţi-vă să rezervaţi Bilete de Avion cu reduceri masive în cadrul Promoţiei „Joia cu Noroc! Reduceri la Bilete de Avion!” cu Voiaj International

Bilete de avion oficiul Chişinău:

Negruzzi, 4/2
Call centru: 022 54 64 64, 068 54 64 64
voiaj.md
Bilete de avion oficiul Bălţi: 231 636 33
Mai multe detalii găsiți în acest articol.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine