(video) Februarie: Iată ce filme poți vedea în cinematografele Patria în această lună

collage1
Foto:Photo Credit: Colaj #diez

În luna februarie, cinematograful Patria ți-a pregătit o serie de filme. Pelicule de toate genurile, de la comedii la animaţii, acţiune și aventuri, dar comedia pare să predomine ultima lună de iarnă. Avem comedie cu zombi, comedie cu supereroi, comedie romantică şi… comedie pur şi simplu. Vezi mai jos lista completă a peliculelor ce urmează să fie proiectate:

#1. Regression (4 februarie)

Regia: Alejandro Amenábar
Actori: Ethan Hawke, Emma Watson
Gen film: Thriller
Durata: 106 minute
IMDb rating: 5.9

Acțiunea peliculei are loc în Minnesota anului 1990. Detectivul Bruce Kenner (Hawke) investighează cazul tinerei Angela (Watson), care și-a acuzat tatăl, pe John Gray (David Dencik), de crime inimaginabile. Când John își mărturisește pe neașteptate crimele – în mod bizar, căci își pierduse memoria – este adus un psiholog, dr. Raines (David Thewlis), pentru a-l ajuta să-și reamintească totul… ceea ce descoperă însă duce la un mister terifiant cu ramificații mult mai complexe.

#2. The Finest Hours / Furtună Extremă (4 februarie)

Regia: Craig Gillespie
Actori: Chris Pine, Casey Affleck, Ben Foster, Holliday Grainger
Gen film: Acţiune, Dramă, Istoric, Thriller
Durata: 118 minute
IMDb rating: 7.2

Pe 18 februarie 1952, o furtună masivă a lovit New England, distrugând orașe de-a lungul Coastei de Est, cu consecințe dezastruoase asupra navelor, inclusiv SS Pendleton, un petrolier T-2 pornit spre Boston, care a fost literalmente rupt în două, cu peste 30 de marinari prinși în interiorul pupei ce s-a scufundat rapid. În calitate de ofițer superior la bord, primul inginer asistent Ray Sybert (Casey Affleck) își dă seama repede că trebuie să preia comanda echipajului speriat și să inspire oamenii să lase deoparte diferențele dintre ei și să lucreze împreună pentru a supraviețui uneia dintre cele mai mari furtuni care a lovit vreodată Coasta de Est. Între timp, după ce vestea dezastrului ajunge la stația US Coast Guard din Chatham, Massachusetts, ofițerul Daniel Cluff (Eric Bana) dispune o operațiune îndrăzneață de a salva oamenii de pe mare. În ciuda neșansei copleșitoare, patru bărbați, conduși de Căpitanul Bernie Webber (Chris Pine) de la Paza de Coastă, pornesc într-o barcă de salvare din lemn, cu un motor prost echipat și puține unelte de navigație, să se confrunte cu temperaturi sub zero, valuri de 30 de metri înălțime și vânt cu forța unui uragan.

#3. Fifty Shades of Black (2016) / Cincizeci de umbre ale lui Black  (4 februarie)

Regia: Michael Tiddes
Actori: Marlon Wayans, Kali Hawk
Gen film: Comedie
Durata: 92 minute
IMDb rating: 3.6

În această comedie scandalos de neobrăzată, milionarul obsedat de control CHRISTIAN BLACK (Marlon Wayans) îi face cunoștință studentei timide HANNAH STEELE (Kali Hawk) cu lumea „romantismului”, după ce aceasta îi ia un interviu pentru ziarul școlii. Relația lor amuzant de perversă merge înainte în ciuda neajunsurilor lui Christian ca iubit și giumbușurile exagerate ale mamei sale adoptive și rasiste CLAIRE (Jane Seymour), fratele său ELI (Affion Crockett) extrem de bine dotat și colega de cameră extrem de sexuală a lui Hannah, KATEESHA (Jenny Zigrino).

#4. Deadpool (11 februarie)

Regia: Tim Miller
Actori: Ryan Reynolds, Gina Carano
Gen film: Acţiune, Fantastic, SF
Durata: 106 minute

Acest film va fi un „reboot” total al personajului din X-Men Origins: Wolverine. Supranumit „mercenarul cu gură mare”, Deadpool obține, în urma unui experiment militar care dorea să-i redea abilitatea de regenerare rapidă lui Wolverine, puteri incredibile (invulnerabilitatea la puteri telepatice și telekinezice, rezistența la droguri și toxine, dar și prelungirea vieții grație puterilor de refacere ale organismului său). Acestea vin însă și cu unele inconveniențe: instabilitatea psihică și un fizic desfigurat. Rhett Reese și Paul Wernick vor semna scenariul lui Deadpool, programat pentru lansare în 2016.

#5. How to Be Single / Cum să fii singur și fericit (11 februarie)

Regia: Christian Ditter
Actori: Dakota Johnson, Alison Brie, Rebel Wilson, Leslie Mann
Gen film: Comedie, Romantic
Durata: 110 minute

Orașul New York este plin de inimi singuratice care doresc perechea potrivită, iar Alice, Robin, Lucy, Meg, Tom și David au în comun nevoia de a învăța cum să fie singuri într-o lume plină de definiții în continuă evoluție ale dragostei.

#6. Ziua Alegerilor 2 (18 februarie)

Igor Tsaplin va fi ales pentru un al doilea mandat, și-l va ajuta echipa de PR, deja familiară spectatorilor!

Regia: Alexander Barshak
Actori: Leonid Baratz, Rostislav Chait, Alexander Demidov, Kamil Larin, Vasili Utkin
Gen film: Comedie

#7. El Americano: The Movie 3D (25 februarie)

Regia: Ricardo Arnaiz
Actori: Cheech Marin, Edward James Olmos, Rico Rodriguez
Durata: 98 de minute

Papagal Cuco este fanat al personajului de televiziune El Americano! Şi când o bandă de păsări-bătăuşe a amenințat că-i va lua tatălui lui Cuco arena de circ, Cuco decide că, fără ajutorul lui El Americano nu se poate. El pleacă într-o călătorie plină de pericole la Hollywood, pentru găsirea super-eroului!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine