StarNet modifică tarifele la abonamente. Cu cât se vor scumpi serviciile companiei

12510355_967796846640043_4671977563940466459_n-756×576
Foto:Photo Credit: starnet.md

StarNet, unul dintre cei mai mari operatori de servicii de comunicații electronice din țară, anunță că începând cu 1 martie 2016 va majora tarifele la abonamentele companiei în medie cu 8%.

Potrivit unui anunț postat pe site-ul companiei, aceștia sunt constrânși să facă acest pas din cauza situației social-economice create în țară și a unor astfel de factori precum devalorizarea valutei naționale și creșterea prețurilor la energia electrică. „Vă anunțăm că începând cu 1 martie 2016, se vor majora tarifele la abonamentele StarNet în medie cu 8 %. Înțelegem, că succesul pe care l-am obținut a fost construit, întâi de toate, pe relațiile de încredere create între companie și clienții noștri. De aceea vom face tot posibilul pentru a atenua consecințele creșterii tarifului și un prim pas pe care îl vom face va fi relansarea programului de loialitate „Prietenii StarNet””, se menționează în comunicat.

În mesaj este specificat că compania își va păstra spiritul civic și va continua să se implice în proiectele sociale, în special în cele ce țin de instruirea și dezvoltarea generației tinere. „Vom face investiții majore pentru dezvoltarea domeniului IT și vom folosi cele mai avansate tehnologii pentru ca Moldova să fie în topul țărilor cu cel mai rapid Internet, iar dumneavoastră să vă bucurați din plin de avantajele inovațiilor. Noi contăm pe înțelegerea dumneavoastră și vă încredințăm că o să vă oferim multe servicii utile și avansate în viitor.”

StarNet este unul dintre cei mai mari operatori de servicii de comunicații electronice din țară, care în decursul a 12 ani de activitate s-a manifestat prin implementarea inovațiilor în domeniu, prestarea serviciilor calitative și implicarea activă în viața societății prin programe sociale, educaționale și culturale.

Alexandu Machedon, directorul-fondator al companiei StarNet, a ținut să explice pe pagina sa de Facebook de ce compania a fost nevoită să recurgă la acestă majorare. „Pentru prima dată în mai mult de 12 ani de când suntem pe piață, am fost nevoiți să luăm decizia de a majora tarifele pentru servicii. A fost opțiunea mea personală să nu ridicăm niciodată prețul, să punem accent pe calitate mai bună și să convingem clienții să opteze pentru pachete mai scumpe și servicii inovative. Am rezistat valului de depreciere a leului din anul trecut, am ajuns să lucrăm în zero, dar nu am acceptat să scumpim accesul la internet. Ultima majorare a prețului la energia electrica, creditele bancare cosmic de scumpe și noua apreciere a dolarului ne-au pus și pe noi în situația extrem de neplăcută să mărim cu 15-20 lei (în medie cu 8%) prețul serviciilor pentru abonații noștri. Investim în modernizarea rețelelor și procurăm echipamente noi, toate acestea sunt importate și se vând în valută”, susține Machedon.

Totodată, directorul Starnet a menționat că nu face această majorare pe ascuns precum o fac concurenții săi „cu litere mărunte pe partea din spate a facturii”. „Pentru mine personal este o decizie extrem de neplăcută, mai ales acum când știu că din ce în ce mai multă lume este afectată de criza economică. Cetățenii nu poartă nici o vină pentru hoția din sectorul bancar, dar am fost impuși să plătim cu toții pentru furtul celor care dețin puterea. Nu vreau să facem această mișcare pe ascuns, cum fac concurenții noștri cu litere mărunte pe partea din spate a facturii. Din 1 martie 2016 vor intra în vigoare tarifele noi. Știu că neprietenii noștri ne vor ataca în mass-media și bloggerii plătiți din bani furați se vor năpusti asupra StarNet, dar vom merge înainte și vom continua să aducem cel mai calitativ internet în casele oamenilor, pentru că internetul înseamnă și libertatea de a avea acces la informație corectă”, a conchis Machedon.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine