Detalii în cazul accidentului de pe strada Lunca Bâcului din Chișinău

41341
Foto:Photo Credit: Captură video

Noi detalii în cazul accidentului de pe strada Lunca Bâcului din Capitală, în care un om a murit, iar alţi cinci au fost răniţi, după ce un pilon electric a căzut peste ei, fiind accidentat de un automobil. Potrivit poliţiei, şoferul în vârstă de 24 de ani, care este angajat al Armatei Naţionale, era în stare de ebrietate. Totodată, SA „Apă-Canal Chişinău”, menţionează că victimele sunt angajaţi ai întreprinderii, transmite IPN.

Ofiţerul de presă al Direcţiei de Poliţie, Natalia Stati, a declarat pentru IPN că în momentul impactului, bărbatul se afla în stare de ebrietate. „Şoferul se afla în stare de ebrietate. În aerul expirat, el avea 0,60 promile de alcool, ceea ce este foarte mult. Bărbatul a fost dus la expertiza medico-legală pentru a-i fi recoltate probleme biologice”, a declarat Natalia Stati.

Într-un comunicat de presă, SA „Apă-Canal” scrie că victimele accidentului sunt colaboratori ai întreprinderii. Potrivit ACC, oamenii au fost accidentaţi în timp ce aşteptau microbuzul, iar impactul a avut loc în afara orelor de serviciu. Persoanele rănite au fost diagnosticate cu comoţii cerebrale şi diverse fracturi și deocamdată rămân spitalizate.

Şeferul automobilului a fost reţinut pentru 72 de ore. Dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă până la şapte ani de închisoare.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine