Chișinău: Un bărbat a decedat după ce un pilon electric a căzut peste o stație de așteptare

accident
Foto:Pompierii alertați pe strada Lunca Bâcului, numărul 24, din Chișinău

Un bărbat de 48 de ani a decedat, iar alte cinci persoane s-au ales cu traumatisme după ce un pilon electric a căzut în apropierea unei stații de așteptare. Potrivit informațiilor, pilonul ar fi căzut în urma unui impact cu un automobil HYUNDAI.

Serviciul 901 a fost alertat în această seară, la ora 17.00, pentru o intervenție pe strada Lunca Bâcului, numărul 24, din capitală. La fața locului a intervenit o autospecială a pompierilor. În teren s-a stabilit că în urma impactului unui automobil de model HYUNDAI cu un pilon electric, pilonul a căzut peste un bărbat de 48 de ani, care aștepta în stație.

Bărbatul a decedat, iar alte cinci persoane, care se aflau tot acolo, s-au ales cu traumatisme. Ultimii cinci au fost ajutați de către echipa de pompieri să fie duși către ambulanțele 903. Tot pompierii au supravegheat zona, până la venirea angajaților Rețelelor Electrice, pentru a evita cazurile de electrocutare. Șoferul și pasagerul din mașină sunt în afara pericolului, iar alte circumstanțe urmează să fie investigate de către organele de drept.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine