(video) Minora dispărută din Soroca a fost găsită astăzi cerșind în Chișinău

2015-12-11_09.09.09_2_0
Foto:Photo Credit: IGP

Minora în vârstă de 12 ani, locuitoare a satului Iorjniţa, Soroca, a fost dată dispărută după ce la 22 decembrie 2015 a plecat de acasă și în următoarele zile nu s-a mai întors, astfel că familia a anunțat Poliția. Oamenii au început căutările, poza și semnalmentele fetei au fost distribuite în toată țara.

Astăzi, 22 ianuarie, minora a fost găsită de polițiști în mun. Chișinău cerșind. Audiată de polițiști, aceasta a spus că a plecat voluntar de la domiciliu.

Potrivit unui material video remis de către Inspectoratul General al Poliției, reiese că minora locuiește împreună cu o mătușă și fiica acesteia, iar de acasă fuge pentru că ar fi jignită de cele două. „Mă bat și mă țin flămândă”, spune fata. Minora susține că dacă va fi impusă să se reîntoarcă înapoi în familia adoptivă, aceasta va fugi din nou de acasă precum a făcut-o de nenumărate ori. Fata nu locuiește cu mama, deoarece aceasta a fost decăzută din drepturile părintești.

Actualmente, minora va fi încredințată persoanei tutelare. De asemenea, poliția va sesiza din nou organele sociale de responsabilitatea pe care o poartă.

Amintim, fata a părăsit pentru a 18-a oară casa şi în toate cazurile poliţia a găsit-o şi a adus-o înapoi. Penultima dată, minora a fugit de acasă la 1 decembrie 2015, iar la o săptămână după aceasta a fost găsită.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine