(video) Vali Boghean lansează videoclipul piesei „Doar ea”

Vali
Foto:PC: youtube.com

Vali Boghean lansează un nou videoclip al piesei „Doar ea”. Evenimentul este programat pe data de 26 ianuarie și este realizat alături de casa de producție BR Films. Lansarea va avea loc în incinta cinematografului „Odeon” la ora 19.00.

Toți iubitorii de artă și de muzica interpretului sunt așteptați la acest eveniment. Sinceritatea și dăruirea de sine îl definesc pe Vali Boghean, iar această lucrare este una plină de emoție și pasiune, care cu siguranță tulbură spiritele și face să reflectezi asupra unor lucruri esențiale ale vieții umane.

„Tragedia vârstei nu e de a fi bătrân, ci de a rămâne tânăr”, spune Oscar Wilde. Așadar, videoclipul redă istoria unui bătrân care mereu este în așteptarea iubirii unice, dar uită să-și trăiască prezentul și, de fapt, uită să iubească, alegându-se cu un viitor în care ea rămâne a fi doar o iluzie. Piesa „Doar ea” a fost lansată în anul 2012, iar acest videoclip este debutul lui Vali Boghean pe piața românească. Mai jos vizionați teaser-ul noului videoclip.

Echipa de creație este alcătuită din:
Muzică și text: Valentin Boghean
Regizor: Roman Burlaca
D.O.P. George Secrieru

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Elena Guțu
Comentarii
  • Știri pentru tine