(video) Streleț: PLDM se declară partid de opoziție. Nu vom participa în cadrul constituirii majorității parlamentare

protv
Foto:PC: protv.md

Consiliul Politic al PLDM s-a întrunit astăzi în ședință și a decis că nu va participa la constituirea majorității parlamentare, rămânând a fi un partid de opoziție.

Valeriu Streleț, liderul formațiunii a declarat imediat după întrunire că în cadrul acesteia membrii partidului au luat câteva decizii importante pentru partid.

„Consiliul politic național a luat act și a condamnat metodele actuale prin care s-a constituit majorittatea parlamentară, în condițiile în care rezultatele politice ale partidelor sunt înlocuite prin diverse metode de formare a unor majorități parlamentare. Astăzi Consiliul a cerut celor șapte deputați care au semnat pentru a forma majoritatea parlamentară să-și retragă semnăturile. În perioada următoare convocăm Congresul extraordinar al Partidului, la 20 martie curent.”

Streleț a mai declarat că până atunci Partidul va trece printr-un proces profund de evaluare, astfel încât în Partid nu vor fi acceptate persoane care au probleme cu justiția.

Declarații după ședința Consiliului Politic Național al PLDM d…PLDM pleacă în opoziție.Live aici: https://www.privesc.eu/arhiva/65200

Posted by Privesc.Eu on 16 Ianuarie 2016

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine