Schimbă torba de plastic pe una textilă și vei fi premiat

12552614_143715296004391_7637561231142837615_n
Foto:PC: facebook.com/schimbatorba

Schimbă torba și câștigă un premiu. O campanie care propune oamenilor de a schimba pungile din plastic cu cele textile a apărut pe rețelele de socializare. „schimbătorba” este un îndemn de a opta pentru o pungă ecologică și de a promova propriul exemplu.

Pentru a participa la concurs, trebuie să faci o fotografie cu propria pungă textilă la ieșirea din magazin și să o postezi pe peretele contului tău de pe rețelele de socializare. De asemenea, participanții trebuie să adauge hashtag-ul #schimbatorba (fără diacritice) lângă fotografia reprezentativă.

Săptămânal, organizatorii concursului vor alege o fotografie în mod aleatoriu prin intermediul aplicației random.org. Doar o fotografie va deveni câștigătoare, iar autorul ei va primi o ședință fotografică realizată de Igor Schimbator Studio.

Campania a început pe 11 ianuarie și va dura până pe 6 martie, anul curent. Se acceptă și fotografiile realizate în alte țări, precum și acele încărcate pe Instagram. Organizatorii mizează pe un concurs interactiv, plin de umor, prin care vor face mai curat mediul înconjurător.

Detaliile le găsești pe pagina de Facebook.

 

PC: facebook.com/schimbatorba
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Elena Guțu
Comentarii
  • Știri pentru tine