Au rămas doar 54. Doi deputați au părăsit noua majoritate parlamentară

Vladimir Hotineanu și Aliona Goța
Foto:Vladimir Hotineanu și Aliona Goța PC: genesis.md/ziuadeazi.md/colaj #diez

Aliona Goța și Valeriu Hotineanu, membri ai Partidului Liberal Democrat care au semnat pentru susținerea unui candidat la funcția de premier înaintat de PD, și-au retras voturile, informează Jurnal.md.

„În condițiile când această majoritate insistă pentru promovarea unui singur personaj, adevărații proeuropeni nu se regăsesc, mă detașez de această listă și îmi voi retrage semnătura”, a menționat Aliona Goța pe o rețea de socializare.

„Deputatul PLDM, Vladimir Hotineanu a declarat că își retrage semnătura și părăsește majoritatea parlamentară dacă până la ora 11 nu va fi propusă o altă candidatură la funcția de șef al executivului. Hotineanu a menționat că scopul este evitarea alegerilor anticipate”, scrie Ziarul de Gardă.

Aceasta mai spune mai spune că rămâne alături de colegi și va susține decizia partidului său.

„Rămân alături de colegii mei, alături de care am mers prin glod și arșiță în atâtea campanii electorale, și ne puneam atâtea speranțe, și de fiecare dată ne gândeam că poate de data asta va fi mai bine”, a declarat Aliona Goța.

Amintim că opt deputați din Partidul Liberal Democrat din Moldova au anunțat că vor vota și vor susține o candidatură propusă de PD.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine