Participă la o competiție de idei de afaceri și poți călători gratuit la Silicon Valley

gist
Foto:PC: GIST Network

Tinerii antreprenori care au o afacere în domeniul științelor sau tehnologiilor pot concura pentru mentorat și oportunitatea de a participa la traininguri specializate pentru a-și îmbunătăți activitatea. Cele mai bune idei vor fi alese pentru a participa gratuit la ultima rundă Tech-I Competition la Summitul Global de Antreprenoriat din Silicon Valley.

GIST Tech-I Competition este o competiție anuală pentru antreprenori, din domeniul științei și tehnologiilor, din întreaga lume. Cei care vor să participe trebuie să-și înscrie ideile sau startup-urile într-o aplicație online, consistând dintr-o descriere rezumativă și un video promoțional.

Înscrierile sunt evaluate de către experți și supuse votului public. Până la 30 de finaliști vor beneficia de o călătorie gratuită la Silicon Valley pentru a-și prezenta ideile și pentru a fi ghidați de către profesioniști. Finaliștii vor concura pentru premiul de 70.000 de dolari.

Toți finaliștii vor beneficia de traininguri și mentorat atât înainte de Summit, cât și după eveniment (până la trei luni). De asemenea, finaliștii vor fi membri timp de un an ai organizației American Association for the Advancement of Science.

Participanții se pot înscrie la două categorii:

# Idei (afaceri ce nu au fost lansate încă)
# Startup (afaceri ce deja au fost lansate)

Domenii: agricultură, educație, energie, mediu, sănătate, tehnologii informaționale de comunicare, oceane, spațiu.

Eligibilitate: pot participa tinerii care au vârsta cuprinsă între 18 și 40 de ani.

Înscrierile se vor face până pe 15 ianuarie, accesând site-ul oficial.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine