Învață. Inovează. Accelerează. Aplică la Space Program și dezvoltă-ți afacerea

space_program
Foto:Space Program de la Dreamups Innovation Campus

Revoluțiile în business se întâmplă acolo unde se întâlnesc ideile, spiritul antreprenorial și oamenii care cred că pot să reușească.

Toate astea sunt ingredientele perfecte pentru a încuraja apariția inovațiilor și a lucrurilor care produc schimbările. Comunitățile unde oamenii pot învăța, inova și accelera ideile geniale sunt cele mai potrivite forme pentru dezvoltarea afacerilor globale.

Acestea sunt câteva dintre motivele pentru care Dreamups Innovation Campus deschide aplicările la Space Program, în perioada 12 ianuarie-10 februarie. Space Program este un program care te va ajuta să-ți accelerezi start-upul sau afacerea, să visezi cu ochii deschiși, dar și să contribui la dezvoltarea spațiului antreprenorial din Republica Moldova.

De ce să aplici?

Pentru că Space Program îți oferă platforma necesară pentru a-ți lansa afacerea sau a-ți dezvolta ideea în 16 săptămâni, parcurgând următoarele repere:

#1. ÎNVEȚI – Space Program îți va oferi toate cunoștințele necesare pentru a-ți pune în aplicare ideea. Programele de mentorat, interacțiunea cu diverși experți din diferite domenii, evenimentele antreprenoriale, accesul la biblioteca de business, legăturile cu alți membri ai comunității Dreamups sunt resursele care vor sta la dispoziția ta pentru ca timp de patru luni tu să înveți continuu și la final să reușești.

#2. INOVEZI – utilizând la maximum resursele din cadrul comunității Dreamups o să poți mai ușor să stimulezi gândirea creativă și să creierești idei valoroase, aplicabile și noi pentru Republica Moldova.

#3. ACCELEREZI – nu ai nevoie de o veșnicie pentru a lansa și dezvolta un start-up. Depunând maximum efort zi de zi, lucrând cot la cot în campus și crezând în idee și în aplicabilitatea acesteia, o să accelerezi la Dreamups procesul de implementare a unei idei inovaționale și de dezvoltare a unei afaceri globale.

Cine poate aplica?

Space Program vine cu pachete avantajoase atât pentru o singură persoană, cât și pentru echipele cu idei inovaționale. Principalele condiții pentru aplicanți sunt:

#. Să aplice cu o idee viabilă de afaceri;
#. Să aibă vârsta cuprinsă între 18 și 35 ani;
#. Să aplice individual sau cu o echipă formată din maximum patru membri.

Care sunt pachetele Programului Up16?

Pentru eficiența programului, Dreamups Innovation Campus a conceput două pachete de servicii:

Rockstar: o persoană

#. Spațiu de lucru pentru o persoană (masă, scaun, conexiune internet wi-fi, acces la copy center);
#. Acces la un eveniment Investors Day;
#. Acces la biblioteca Dreamups;
#. Trei ore de acces în sala de ședințe în fiecare săptămână;
#. Acces la echipa de mentori și experți;
#. Participarea gratuită la două evenimente lunare organizate în cadrul Dreamups Campus.

Cluster: două-patru persoane

#. Spațiu de lucru pentru maxim patru persoane (masă, scaun, conexiune internet wi-fi, acces la copy center);
#. Acces la un eveniment Investors Day pentru toată echipa;
#. Acces la biblioteca Dreamups pentru toată echipa;
#. Șase ore de acces în sala de ședințe în fiecare săptămână;
#. Acces la echipa de mentori și experți;
#. Participarea gratuită la două evenimente lunare organizate în cadrul Dreamups Campus pentru fiecare membru al echipei;
#. Un eveniment Sprint cu participarea membrilor comunității Dreamups Campus.

Prețurile pachetelor le găsiți aici.

Care sunt etapele de selecție?

#1. Aplicarea – este primul pas al procesului de selecție. Formularul îl găsești online pe www.dreamups.md. Această etapă este necesară pentru a-ți prezenta ideea de afaceri, dar și pentru a-ți expune motivațiile de participare.

#2. Interviul – este etapa procesului de selecție unde o să cunoaști mult mai bine comunitatea și campusul Dreamups. Vei participa la o discuție cu experți în domeniul de business și o să ai oportunitatea de a-ți prezenta abilitățile și competențele tale personale și profesionale.

Cum poți aplica?

Simplu. Accesează linkul spre formularul de aplicare și ai grijă să îl trimiți în termen.

Deadline de aplicare:

Termenul-limită pentru completarea aplicării este 10 februarie, ora 23.59.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine