Tinerii Europeni Federaliști din Moldova recrutează noi membri în echipa sa

12182983_10152984084126065_5134346251375758552_o_01
Foto:Photo Credit: Jef.eu

Organizația de tineret JEF-Moldova – Tinerii Europeni Federaliști – anunță recrutarea a noi membri în cadrul organizației. Respectiv, dacă ești tânăr, ingenios și vrei să fii parte a unei organizații ce promovează valorile europene, alătură-te echipei JEF-Moldova.

JEF Moldova – Tinerii Europeni Federaliști (JEF din franceză Jeunes Europeens Federalistes) – este o organizație non-guvernamentală, non-profit, membru deplin al organizației JEF Europe, care are 30 de filiale în majoritatea statelor Europene. Aceasta este o organizație de tineret, independentă, neafiliată politic, care promovează Europa, procesul de Integrare Europeană și oportunitățile pe care aceasta le aduce pentru tineri. JEF cooperează îndeaproape cu instituții si asociații europene, locale sau naționale și cu publicul larg. JEF Moldova participă activ la seminarele și conferințele internaționale organizate de JEF și partenerii săi, inclusiv partenerii din Republica Moldova.

Prin activitățile organizației se urmăresc următoarele scopuri:

# promovarea ideii de integrare a Republicii Moldova în Uniunea Europeană;
# susținerea ideii de creare nu a unei federații în cadrul Moldovei, ci a unei Federații Europene, primul pas spre pace și o federație a lumii, pentru o societate federală mai liberă, mai corectă și mai democratică;
# asigurarea unei democrații internaționale prin stabilirea sistemelor federale în Europa și în lumea întreagă;
# informarea populației Republicii Moldova despre Uniunea Europeană și Instituțiile Europene.

Printre activitățile anuale pe care JEF-Moldova le organizează se numără seminare, mese rotunde, vizite de studiu, campanii naționale de informare, proiecte internaționale și multe alte activități. De asemenea, fiind membru, vei avea oportunitatea să participi la proiectele internaționale organizate anual de alte secțiuni JEF.

Echipa JEF-Moldova anunță deschiderea înregistrărilor și recrutează membri noi în componența organizației, având scopul de a-și lărgi echipa. Membrii vor avea oportunitatea să-și creeze un portofoliu de activități în domeniile vizate, să-și sporească cunoștințele despre Uniunea Europeană și cum funcționează instituțiile acesteia, să-și stabilească o rețea de contacte națională şi internațională și să facă parte dintr-o echipă tânără și ambițioasă.

Cerințe generale:

# Cunoașterea limbii engleze;
# Disponibilitatea de timp;
# Capacități de lucru în echipă;
# Competențe tehnic-administrative (scrierea de scrisori, mail-uri, completarea de formulare, scrierea proceselor verbale etc.);
# Disponibilitate de participare la evenimente naționale/internaționale.

Dacă ești interesat, transmite CV-ul și scrisoarea de motivare până la data de 25 ianuarie pe adresa de e-mail: jef.moldova.ong@gmail.com și adrianbalutel@gmail.com.

Pentru mai multe detalii: Adrian Băluțel: tel: 078148428

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine