(foto) Un tânăr, reținut la Bălți. Vindea droguri la preț de 700 lei per un gram

img-20160106-wa00161
Foto:PC: igp.gov.md

Un tânăr de 29 de ani din Bălți, suspectat de circulaţia ilegală a substanţelor narcotice, a fost reținut pe 5 ianuarie curent pentru 30 de zile.

În urma investigațiilor efectuate de către angajații Inspectoratului Național de Investigații în comun cu IP Bălţi şi Procuratura municipiului Bălţi, s-a stabilit că bărbatul comercializa substanțe narcotice de tip amfetamină, în regiunea de nord a țării. Forțele de ordine au constatat că substanțele narcotice erau preparate într-un apartament din municipiul Bălți. În timpul reținerii, suspectul avea asupra sa 10 capsule cu amfetamină. La fel, acesta realiza un gram de substanțe narcotice la prețul de 700 de lei.

Ca urmare a perchezițiilor efectuate la domiciliul suspectului, au fost depistate droguri în valoare de 25 000 de lei, un laborator improvizat unde erau preparate substanțele narcotice, utilaje și substanțe chimice.

 

PC: igp.gov.md
PC: igp.gov.md
PC: igp.gov.md

În acest caz a fost inițiată o cauză penală. Conform legislației în vigoare, persoanele culpabile de „Circulația ilegală a substanțelor narcotice, psihotrope sau a analoagelor lor în scop de înstrăinare” se pedepsesc cu închisoare de la 7 la 15 ani.

Actualmente, polițiștii întreprind măsuri operative de investigație întru stabilirea altor membri ai grupării, implicați în circulația ilegală a substanțelor narcotice.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine