(video) Ion Sturza despre decizia CC: Este o decizie echilibrată, în pofida multor presiuni

Bubulici Photography-5162
Foto:Ion Sturza Photo Credit: Dinu Bubulici / #diez

Ion Sturza a comentat decizia Curții Constituţionale de astăzi care a declarat drept constituţional decretul emis de către preşedintele Nicolae Timofti prin care a fost desemnat la funcţia de premier. Acesta declară că decizia este un echilibrată, în pofida multor presiuni pro și contra care s-au făcut.

Am examinat decizia de astăzi a Curții Constituționale. Vreau să spun că este o decizie echilibrată. Voi continua procedurile constituționale în baza decretului președintelui. Sâmbătă voi prezenta Parlamentului lista membrilor Guvernului și programul de guvernare. Duminică, miniștrii propuși vor semna public declarația de integritate pe proprie răspundere. Am văzut că sunt multe emoții, dar am mai spus și o spun din nou – eu am învățat să nu comentez deciziile instanțelor și ar fi bine să ne învățăm să o facem cu toții”, a scris Sturza pe contul său de Facebook.

 

Declarațiile lui Ion Sturza privind decizia de astăzi a Curții…Candidatul desemnat pentru funcția de prim-ministru Ion Sturza comentează hotărârea de astăzi a Curții Constituționale

Posted by Privesc.Eu on Tuesday, December 29, 2015

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine