(video) Mica rebelă cu voce de înger. Toate prestațiile scenice ale Xeniei Chitoroagă la X Factor

img
Foto:Photo Credit: xfactor.a1.ro

Mica, mică, dar voinică! Tânăra Xenia Chitoroagă s-a luptat duminică seară pentru titlul de câștigătoare a celui de-al cincilea sezon de la X Factor. Doar trei procente au despărțit-o pe gingașa și delicata adolescentă de 14 ani de premiul mare, însă Florin Răduță a fost ales de public, adjudecându-și trofeul și marele premiu în valoare de 100 000 de euro cu 51,78 % din voturi.

Xenia s-a arătat încântată de premiul doi. „Iată aici s-a terminat primul capitol din cariera mea muzicală. Mulțumesc foarte mult tuturor care m-au susținut și au fost alături. Vă iubesc mult. Datorită vouă am reușit să mă calific în top 2, acest fapt foarte mult contează”, scrie Xenia Chitoroagă pe pagina sa de Facebook.

Am decis să adunăm toate evoluțiile pe care le-a avut Xenia în cadrului concursului televizat de la Antena 1, de la interpretarea acesteia în audiții până la prezentarea din Marea Finală:

– În a cincea ediție din sezonul V „X Factor”, Xenia Chitoroagă a cântat melodia interpretată de Leonard Cohen – „Hallelujah”.

 

– În ediția a XII-a, prima din Bootcamp, a sezonului V de la „X Factor”, Xenia Chitoroaga a cântat melodia interpretată de Elvis Presley – „I Cant Help Falling In Love With You”.

 

– În ediția a XV-a, din sezonul V de la „X Factor”, Xenia Chitoroagă a cântat melodia interpretată de Rihanna – „Unfaithful”.

 

– Xenia Chitoroagă, concurentul surpriză ales de public, interpretează melodia „Săracă inima mea”.

 

– În a doua gală live din sezonul V de la „X Factor”, Xenia Chitoroagă a cântat melodia interpretată de One Direction – „Story of my life”.

 

– În a doua gală live din sezonul V de la „X Factor”, Xenia Chitoroagă a cântat melodia interpretată de Paula Seling – „Sus la poarta Raiului”.

 

– În finala X Factor România, sezonul cinci, Xenia Chitoroagă a cântat în duet cu Ștefan Bănică melodia interpretată de The Beatles – „Yesterday”.

 

– În finala X Factor România, sezonul cinci, Xenia Chitoroagă a cântat în duet cu Cornel Ilie melodia interpretată de Vunk – „Pleacă”.

 

– În finala X Factor România, sezonul cinci, Xenia Chitoroagă a cântat melodia interpretată de Mălina Olinescu – „Pot Să Zbor”.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine