(video) Magnificii din Bravissimo au fost cei care au deschis Marea Finală X Factor

img
Foto:Photo Credit: xfactor.a1.ro

În Finala X Factor România, sezonul cinci, trupa Bravissimo a fost cea care a deschis concursul și a cântat în duet cu Cezar Ouatu melodia lui Verdi – „Brindisi”. Vocile celor 10 tenori s-au armonizat și a ieșit o interpretare de excepție demnă de deschiderea unei astfel de gale.

Așa cum v-am spus în repetate rânduri, vreau și la această ediție de X Factor să fac istorie, dar vreau să mă înțelegeți că nu pot singur. Degeaba am grupuri talentate, B 52 și Bravissiomo, degeaba eu sunt îmbrăcat, cât de cât elegant, dar dacă Dvs. nu sunteți alături de mine. Așadar, noi împreună facem o echipă. «Brindisi» este o piesă pe care am învățat-o acum 30 de ani în urmă. Problema acestei piese este că, deși are acolo trei soliști, avea nevoie de o voce de soprană. Și am căutat soprana…”, a declarat mentorul tenorilor din Chișinău, Horia Brenciu.

Magnifici din trupa Bravissimo au spart gheața și au împărțit emoțiile cu Cezar Ouatu, el fiind invitatul-surpriză care i-a susținut. „Este o provocare pentru că nu am cântat-o niciodată și nu face parte din repertoriul meu. Dar de ce nu, dacă am interpretato și pe Angela Ghiorghiu, eu îmi permit să o cânt și pe Violeta. Cred că va transmite multe emoții celor de acasă cu siguranță. Mi se pare o trupă și un grup extrem de valoros și de care cred că avem nevoie în România și care cred că vor câștiga”, a afirmat interpretul român de operă Cezar Ouatu.

Forță, concentrare, voci divine și o coregrafie pregătită cu mare atenție. Acestea au fost ingredientele „secrete” pe care le-au folosit artiștii pe scenă, iar rezultatul a fost pe măsură.

Vezi mai jos evoluția celor din Bravissimo:

Delia: Verdi mi se pare o alegere foarte potrivită pentru deschiderea unei gale importante. Mi-a plăcut Cezar foarte mult, cum a sunat live alături de orchestră, iar vocile au fost încălzite perfect. M-aș bucura mult dacă aș fi mentorul vostru și m-aș gândi și la vot.

Ștefan: A fost o deschidere de gală foarte frumoasă și vă aplaud ca de obicei.

Horia: Acest moment nu se putea realiza fără Bravissimo, acest moment nu se putea realiza fără o primadona – Cezar Ouatu. Iar acest moment este unul pe care multe spectacole din întreaga lume și l-ar fi dorit, dar îl avem doar noi la X Factor.

La finalul jurizării, cei nouă tenorii i-au cântat lui Ștefan, care își sărbătorește astăzi ziua numelui, mulți ani trăiască:

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine