(video) Finala X Factor: Xenia Chitoroagă și Ștefan Bănică au făcut spectacol pe o piesă nemuritoare

img
Foto:Photo Credit: xfactor.a1.ro

Mândru că frumoasa Xenia e în echipa lui, Ștefan Bănică a știut să îi pună în evidență calitățile vocale și să o ajute să strălucească. În finala X Factor România, sezonul cinci, Xenia Chitoroagă a cântat în duet cu Ștefan Bănică melodia interpretată de John Lennon – „Yesterday”. Experiența mentorului și inocența concurentei s-au completat reciproc, iar piesa nu a sunat niciodată mai bine.

A crescut în ultimele luni sub ochii publicului de la X Factor, iar acum este gata să cânte alături de mentorul său. „Mă motivează foarte mult faptul că voi cânta alături de Ștefan, și anume o piesă care ne place la ambii foarte foarte mult. De când am venit la X Factor, de atunci mi-am dorit să cânt cu Ștefan, iar acum când știu că o să cântăm un hit al trupei The Beatles asta e wow. Cel mai mult pe scenă mi-e frică să nu mă pufnească râsul”, declara înainte de a urca pe scenă adolescenta de 14 ani din Chișinău.

O să cântăm una dintre cele mai frumoase piese ale trupei The Beatles. Mi-am dat seama de la «Story of my life» că ea aduce o prospețime prin felul ei de-a fi, prin timbrul ei aduce o prospețime în interpretarea pieselor vechi și foarte cunoscute. Ei îi plac piesele și rockul clasic, adică trupele mari, iar asta e foarte mișto. Pe mine mă emoționează”, a mărturisit Ștefan Bănică Jr. la repetiție.

Înainte e de a intra pe scenă, colegii, prietenii, dar și bunica Xeniei i-au transmis mesaje de încurajare.

Vezi și duelul dintre Xenia Chitoroagă și Cornel de la Vunk care au purtat un război muzical în Finala de la X Factor.

Emoțiile au fost transmise, sensibilitatea s-a simțit din prima secundă, așa că interpretarea celor doi va rămâne în istoria show-ului X Factor.

Delia: „Un moment extrem de sensibil și o piesă frumoasă. Mi-a plăcut că nu a fost cântată pentru demonstrație, ci a fost caldă, pe sentimente și din inimă. Bravo vouă!”

Horia: „I-a venit foarte bine piesa, alegerea a fost foarte bună, îl felicit pe Ștefan cu acest lucru. Xenia ești preferata mea din echipa lui Ștefan. Îți doresc multă baftă și ești cea mai minunată competitoare pe care am avut-o vreodată.”

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine