(video) Finala X Factor: Xenia Chitoroagă și Cornel de la Vunk au purtat un război muzical

img
Foto:Photo Credit: xfactor.a1.ro

El – un artist cu o experiență impresionantă în lumea muzicii. Ea – o adolescentă cu suflet cald și o voce specială. Împreună au făcut spectacol și au demonstrat că talentul nu ține cont de vârstă sau pregătire.

Deși are doar 14 ani, Xenia dovedește încă o dată că poate să cânte orice, oricând, în orice fel. „Eu sunt foarte fericită că a venit Cornel. În primul rând, îmi place cum cântă și ce face pe scenă, îmi plac piesele lui. În al doilea rând, eu nici nu m-am așteptat că el mă cunoaște și că s-a uitat la X Factor cum eu cânt și că-mi știe povestea. Piesa pe care o vom cânta împreună eu o ascult din 2009 și încă nu m-am săturat de ea. Cornel îmi dă foarte multă încredere pentru că simțim același lucru”, a mărturisit Xenia la repetiție.

„Are o vulnerabilitate și o timiditate care ajută la emoția pe care poți s-o dai atunci când cânți. Are și o tristețe și nefiind foarte coaptă și, neavând foarte multă experiență, o face într-o doză foarte mișto. Cât am văzut-o eu din concurs, avem ceva în comun și anume faptul că opt an de zile eu nu am vorbit cu nimeni în școală și lume credea că eu sunt mut, eu însă nu simțeam că fac parte din mediul ăla”, susținea Cornel de la Vunk la aceleași repetiții cu Xenia.

Vezi mai jos rezultatul și spectacolul dat de cei doi pe scena de la X Factor:

Vezi și duetul dintre Xenia Chitoroagă și Ștefan Bănică care au făcut spectacol pe o piesă nemuritoare.

Horia Brenciu: „Mă bucur enorm de mult că a fost readusă înapoi în concurs, pentru a ne putea bucura. Are o determinare foarte bună. Are o dorință foarte mare de a cânta și eu cred în inocența ei și chiar dacă nu este întru totul sută la sută, a fost convinsă de partitura asta, vreau să zic că îți convin mult mai bine, îți cad mult mai bine pe voce partiturile lente, suave. Aici te-am descoperit destul de gălăgioasă și dezinvoltă și mă bucur că ai făcut o pereche cu Cornel.”

Delia: „Mie mi s-a părut că ai reușit să treci bine la rock și la o piesă energică. Nu am simțit foarte mari diferențe între tine și Cornel. Ați fost doi artiști acolo pe scenă. Bravo!”

Ștefan: „În primul rând, vreau să-i mulțumesc lui Cornel pentru faptul că este aici și că a cântat alături de Xenia. La fel ca și Delia, susțin ideea că a fost o mare trecere pentru ea. Xenia se implică foarte mult și în partea mai zbuciumată, mai rock, dar trebuie să capete puțin mai mult curaj. În rest, orice partitură pe care o atacă această fată are talentul de-al transforma într-un act artistic și pentru asta te aplaud încă o dată.”

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine