(video) Andrei Ioniță nu a acces în finala de la X Factor. „Nu am fost eu nici 50%!”

248792_930870546960110_4061349456513250311_n
Foto:Photo Credit: xfactor.a1.ro

Cea de-a doua piesă pe care a interpretat-o Andrei Ioniță în a doua gală live din sezonul V de la „X Factor” a fost melodia semnată de Paula Seling – „Florile dalbe”, un colind care a fost ultima cântare pentru Andrei Cușma în această competiție de la București.

Și-a început evoluția cu o urătură în adresa concurenților de la X Factor și a continuat cu colindul „Florile Dalbe”, un cântec ce trebuie să fie cântat în această seară magică de Crăciun. Totuși, Andrei și-a pierdut ce are mai de preț spre finalul piesei, vocea. „Am văzut că sunt răgușit și a trebuit să o ating. Recunosc că nu am fost eu nici 50 de procente. Dacă va fi să fie data viitoare, o să fie mai mult de 100%.”

Horia Brenciu: Ioniță dragă, originală intrarea, ai avut probleme cu octava.

Ștefan Bănică Jr.: Ieșirea a fost extraordinară, dar, Andrei, nu te-am recunoscut. Acel Andrei Ioniță care m-a impresionat pe tot parcursul la X Factor l-am recunoscut abia la final, când ai început să vorbești. Pentru mine, tu trebuie doar să mă surprinzi, să nu mai faci nimica, doar să mă surprinzi așa cum a făcut de pildă Brenciu cu cei nouă membri ai trupei Bravissimo. Și nu am înțeles nici chestia aia cu drapelul. Să mă iertați, nu am înțeles.

Delia: E problematic la el, pentru că de fiecare dată i s-a cerut ca data viitoare să fie „altfel”, surprinde-ne cu ceva. Ce vreți să facă? Balet? Să se cațăre?

Vezi și „X Factor: Cu un poloboc de energie, Andrei Ioniță, a arătat „unde s-au născut moldovenii

Ioniță nu a fost votat de către public ca să acceadă în Marea Finală de la X Factor din 27 decembrie.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine