(video) X Factor: Cu un poloboc de energie, Andrei Ioniță a arătat „unde s-au născut moldovenii”

868_930831220297376_6706277335800038130_n
Foto:Photo Credit: xfactor.a1.ro

Andrei Ioniță a cântat în a doua gală live din sezonul V de la „X Factor” de parcă ar fi fost Mihai Viteazul! Tânărul interpret a cântat energica piesă a celor de la Zdob și Zdob „Moldovenii s-au născut”, o piesă care a scos „untul” din Andrei Ioniță.

Tânărul basarabean a avut în această săptămână probleme de sănătate și a fost nevoit chiar să ia antibiotice. „Am avut o situație mai critică, am răgușit și nu aveam voce”. Acesta a și mers la un medic specialist care i-a pus diagnoza – o discretă congestie a faringelui, mai simplu, o inflamație.

Atunci când intru pe scenă, eu intru într-o transă, gata, Andrei nu mai este, nu știu cine e. Eu urc pe scenă pentru că am mesaj și sunt nespus de bucuros că sunt mulți oameni la care ajunge acest mesaj.

Andrei a recunoscut că mama acestuia nu a știut de participarea lui în concurs. „Am vrut să-i fac o surpriză. Mama a aflat când a început să o felicite lumea, că nu m-a văzut la televizor. Eu nu am vrut ca ea să afle că eu sunt aici, pentru că nu am vrut să-și facă griji, dar și pentru că am vrut să vin învingător acasă. Dacă câștig X Factor, premiul pe care-l iau îl dau mamei, nu-i al meu, este al ei. Acum surpriza e înzecită când știe că băiatul ei o să ajungă undeva”, e declarat emoționat tânărul înainte de a-și interpreta piesa.

 

Precum ne-a obișnuit, Andrei a cântat de parcă ar fi de fiecare dată ultima lui piesă pe scenă, însă jurații au avut fiecare părerea lui. Până la urmă însă astăzi nu juriul decide, ci voturile telespectatorilor pe care Andrei urmează să le strângă în cușmă, nu altfel!

Ștefan Bănică Jr: „Andrei, nu mai este un secret că-mi placi, ți-am spus de fiecare dată, doar că de data asta am impresia că ritmul piesei și-a pus niște probleme și în loc să fii cum ești tu de obicei și să dai toată energia ta, te țineai așa după ritm. În rest, este același Andrei Ioniță pe care l-am descoperit la X Factor”.

Horia Brenciu: „Într-adevăr Ștefan are dreptate, ritmul a fost îndrăgit, băieții ăștia veneau ca niște valuri, iar tu rezistai precum rezistă poporul român de mii de ani. Dar vreau să-ți spun că tu m-ai fermecat cu părțile mai lente, mai profunde, cu chitara ta. Ai fost până acum unicul concurent care mi-a smuls un râs sănătos, de aceea îți mulțumesc frumos”.

Delia: „Unicul lucru care ți-a lipsit a fost zâmbetul. Atât”.

Vezi și „Andrei Ioniță nu a acces în finala de la X Factor. „Nu am fost eu nici 50%!””

Vezi prestația basarabeanului mai jos:

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine