Ion Sturza: „Cea mai populară forță în Moldova nu sunt cei 34 „new” comuniști”

sturza.
Foto:PC: expresul.com

Prim-ministrul desemnat al Republicii Moldova, Ion Sturza, a comentat crearea Platformei Social-Democrate pentru Moldova, dar și cel mai popular partid în Republica în viziunea acestuia, pe care-l cataloghează drept un „partid al amatorilor de karaoke”.

Sturza salută decizia PDM și a celor 14 transfugi din PCRM de creare a Platformei Social-Democrate pentru Moldova, dar nu crede în aceasta. „Salut abandonarea în masă a liberalismului și conservatorismului celor mai bogați dintre pământeni și trecerea lor de partea clasei muncitoare! Deși, ca să fiu onest, recunosc: Ne veriu! Prea multă ață albă în toi de noapte…

Sturza mai comentează că, de fapt, cea mai populară forță în Republica Moldova este cea a lui Usatîi. „Între timp, de fapt, cea mai populară forță în Republica Moldova nu sunt cei 34 „new” comuniști, dar partidul amatorilor de karaoke a neastâmpăratului Renato Usatîi (și măcar de ar fi o glumă…). Unica forță de stânga cu acte în regulă rămâne PSRM al lui Igor Dodon. Evident că într-o țară ca Moldova, avem nevoie de o stângă veritabilă, care ar păstori anumite așteptări. Un timp acest lucru l-a făcut destul de bine PCRM, dar și-a dat duhul în „convulsii” jenante chiar și pentru un deces politic”, specifică premierul desemnat.

De asemenea, candidatul la funcția de premier mai face și haz de faptul că Partidul Democrat își șterge „cu buretele” propria istorie. „Am aflat că PD m-a „șters” din istorie… Referința la numele meu (recunosc, cam bombastică) a fost scoasă de pe site… Asta e, PD dă cu buretele în propria istorie”, susține Sturza.

Sturza mai povestește și despre cum a fost interzis în ziua de vineri la Aeroport. „Ieri am întâlnit copiii la Aeroport și… opa! nu mi s-a permis accesul cu mașina în parcare, cică, e prea grea (una simplă de teren) și că în parcarea lui Shor au apărut fisuri. Au fost cheltuite 8(!) milioane EURO! Și dă fisuri!?

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine