(video) Usatîi susține că Filat a fost vizitat de Plahotniuc în izolatorul CNA

img_1950931_thumbs_600x440_2968821
Foto:Photo Credit: Captură foto/Facebook

Renato Usatîi susține că dispune de informaţii precum că Vlad Filat a fost vizitat de Vlad Plahotniuc în izolatorul de la CNA, unde prim-vicepreședintele PDM ar fi dat indicaţii ca PLDM să susţină un premier propus de democrați.

Liderul „Partidului Nostru” a postat pe pagina sa de Facebook o înregistrare video, în care acesta afirmă că Vlad Filat ar urma să le dea deputaţilor liberal-democraţi indicaţia să voteze candidatul PDM la funcţia de premier. „Filat s-a întâlnit cu Plahotniuc în izolatorul CNA. Ei au decis că Filat va da ordin ca fracţiunea PLDM să susţină candidatura la funcţia de premier propusă de democraţi. În schimb, Filat se va alege cu un termen de detenţie mai mic cu 7-8 ani, din cei 15 care au fost «planificați» pentru acesta”, a declarat Usatîi în video.

Politicianul mai susține că unele indicaţii pe care i le-a dat Filat lui Streleţ anterior nu au fost îndeplinite. Potrivit lui Usatîi, Streleţ ar avea o altă viziune asupra situaţiei din ţară.

Usatîi a mai afirmat că lui Filat i-ar fi fost prezentate dovezi că acesta şi-ar fi însuşit ilegal peste un miliard de lei.

 

ДПМ хочет своего премьера любой ценой. Филат опять на все согласен.

Posted by Renato Usatii on Tuesday, December 22, 2015

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine