(video) Un video impresionant ne arată cum a fost „De Sântandrey la Manuc Bey”

12376541_913480662039373_559244195767074585_n
Foto:Photo Credit: Manuc Bey - Complexul Istorico-Arhitectural / Facebook

Pe 13 decembrie, unul dintre cele mai mari conace din Republica Moldova, Complexul arhitectural „Manuc Bey” din orașul Hâncești a fost redeschis pentru cei care și-au dorit să fie printre primii care pot vedea la ce etapă se află lucrările de reconstrucție.

Organizatorii evenimentului au dat publicării un video de la evenimentul redeschiderii complexului pentru publicul larg la care vizitatorii au putut vedea la ce etapă se află lucrările de reabilitare, să descopere detalii tăinuite ale complexului și să admire un spectacol de lumini care a avut loc seara.

 

De Sântandrey la Manuc Bey – AftermovieCum a fost De Sântandrey la Manuc Bey vedem aici!#manucbey

Posted by Manuc Bey – Complexul Istorico-Arhitectural on Saturday, December 19, 2015

 

Reamintim că, pe 13 decembrie, cei care au ajuns la „Manuc Bey” au avut posibilitatea să descopere o mică parte din marele complex, participând la programul tematic special pregătit și anume un traseu (prin interior) ce a presupus o excursie prin tunelul subteran, o vizualizare a unei galerii de poze restaurate din arhiva complexului, camera fierarului, vizitarea subsolului autentic al Palatului Princiar. Cei prezenți la eveniment au putut admira două încăperi restaurate în stilul originar, o șezătoare și cum se țesea covorul pe timpuri. Vezi aici un reportaj #diez despre „Cum arată în interior Palatul Princiar de la Manuc Bey”.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine