(video) Trei tineri au furat aparate foto și telefoane mobile în sumă de 300.000 de lei

foto2-700×352
Foto:Photo Credit: captură foto IGP

Trei tineri cu vârstele cuprinse între 17 și respectiv 30 de ani, domiciliați în Capitală, au pătruns într-un magazin de telefonie mobilă şi au sustras aparate foto şi telefoane mobile în valoare de aproximativ 300.000 de lei. Indivizii au încercat să fugă de la locul faptei, însă au fost capturați pe urme fierbinţi de poliţişti, în timp ce se deplasau cu un automobil de model Ford.

Incidentul a avut loc în dimineaţa zilei de 22 decembrie curent, la ora locală 5.40. Tinerii au fost încătuşaţi şi escortaţi la sediul IP Botanica pentru audieri. În urma percheziţiilor corporale şi în automobil, poliţiştii au ridicat de la aceştia bunurile sustrase, mănuşi şi o mască medicinală.

Potrivit datelor constatate până în prezent, suspecţii au pătruns în magazin prin deteriorarea geamului de la uşă, fiind surprinşi de camerele de supraveghere instalate în local.

Ei au fost reţinuţi pe un termen de 72 de ore în izolatorul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău şi sunt cercetaţi penal pentru furt. Legislaţia penală în vigoare prevede o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 7 până la 12 ani. Este de menţionat că, bănuiţii anterior au mai fost reţinuţi şi documentaţi de poliţie pentru diferite infracţiuni.

În acest context, poliţia Capitalei recomandă tuturor agenţilor economici să-şi asigure localurile cu măsuri de securitate corespunzătoare, iar în caz de necesitate, să informeze imediat serviciul specializat 902.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine