Pașii pe care îi poți face pentru a o ajuta pe Maia Sandu să-și creeze partid

maiasandupoti
Foto:În Pas cu Maia Sandu

În dimineața zilei de 23 decembrie 2015, Maia Sandu a anunțat crearea unei mișcări care să se transforme într-un partid al oamenilor onești și profesioniști, care să construiască o țară în care să ne putem simți în siguranță.

„Un partid al acțiunii, construit pas cu pas de oameni, din dorința reală de a schimba lucrurile. Un partid în care toți membrii acestuia vor alege și promova profesioniști în funcții, dar nu vor cere funcții drept răsplată pentru că fac parte din el”, spune Maia Sandu în mesajul ei video.

#1. Intrați pe pagina: www.unpaspentru.md și vedeți dacă viziunile voastre coincid cu cele ale Maiei Sandu.

#2. Înregistrați-vă pe platformă lăsându-vă datele de contact, dar și mesaje în care să indicați cu ce vreți și cum puteți să o ajutați pe Maia Sandu (de ex. să vă implicați în echipe de tineri activi în Chișinău sau în regiuni).

#3. Distribuiți pe paginile voastre de socializare mesajul Maiei Sandu. De asemenea, urmăriți pagina de Facebook a Maiei Sandu pentru a ști tot ce se întâmplă, dar și pagina mișcării: În pas cu Maia Sandu.

#4. Spuneți-le prietenilor, cunoscuților, părinților despre decizia Maiei Sandu.

#5. Ajutor financiar transparent: „Un partid care există prin membrii săi, prin cotizații, prin sprijin onest, dar nu prin finanțări netransparente și dictatură internă”.

#6. Cu eforturile unite echipa se extinde în toată țara. Astfel, împreună cu echipa Maiei Sandu puteți deveni o nouă forță politică, care la următoarele alegeri să ajungă la guvernare și să construiți o țară în care să ne simțim în siguranță.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine