Optează pentru o carieră în IT, înregistrează-te pentru Rockit Academy!

12360388_1743627665867056_3814158583651511370_n
Foto:PC: facebook.com/rockitacademy

Prima academie de web și social media management din Moldova, Rockit Academy, este unicul proiect din Moldova care își propune să formeze specialiști în domeniul comunicării digitale. Cursurile academiei sunt destinate doritorilor de a face o carieră în domeniul IT.

Nevoia de specialiști calificați în domeniul online, precum și crearea de produse sociale și mass-media de înaltă calitate pe piața noastră sunt în continuă creștere. Am decis să vă prezentăm cinci motive pentru care ar trebui să optați pentru o carieră în IT și să participați la Rockit Academy:

 

PC: facebook.com/rockitacademy

 

#1. O carieră în IT îți oferă un loc de muncă bine plătit

Cariera în IT oferă stabilitate financiară, perspective de creștere profesională continuă, condiții foarte bune de lucru și o experiență unică într-un domeniu inovativ și dinamic. Angajații din domeniul IT sunt printre cei mai bine plătiți specialiști de pe piața autohtonă, iar fluxul ofertelor de muncă înregistrează o creștere continuă. Tinerii specialiști IT pot avea o viață prosperă și un trai îndestulat în Republica Moldova, fără a fi nevoiți să plece peste hotare.

#2. O carieră în IT nu are granițe. Lucrezi și trăiești acasă, în țară, dar poți fi plătit ca în afară

Pentru a realiza produse digitale este suficient să colaborezi cu persoane din orice colț al lumii prin intermediul internetului. Era noilor tehnologii îți oferă posibilitatea să fii cunoscut și apreciat în orice țară, lucrând chiar de la tine de acasă. Important este să ai o idee și să o dezvolți, laurii vor veni neîntârziat. Pentru a poseda abilități și cunoștințe care vor fi valabile și pentru arena internațională, trebuie să ai o anumită pregătire. Experiența lor internațională și cunoștințele în industria digitală, plus diversele idei inovative – toate acestea stau la baza proiectului Rockit Academy.

#3. Vei fi singurul șef al timpului tău

Având cunoștințe digitale, în orice moment poți deveni angajatul unei companii. De asemenea, ai putea să realizezi proiecte, să devii freelancer și să fii plătit. Orice ai decide, mai ai o alternativă. Ai putea deveni propriul tău șef. Singur ai putea să-ți planifici timpul și cunoștințele, ai putea să investești cunoștințe în mai multe proiecte.

#4. Viitorul aparține noilor tehnologii

IT-ul câștigă din ce în ce mai mult teren în viața noastră. Acesta creează tot mai multe locuri de muncă. Astăzi nimeni nu-și poate imagina activitatea fără e-mail, telefon și rețelele de socializare.

#5. Nu ai ce pierde!

În IT contează doar cunoștințele tale. Odată cu trecerea timpului, vei dobândi tot mai multă experiență.

 

PC: facebook.com/rockitacademy

Pentru a ține pasul cu progresul și a crea o bază de specialiști în această industrie, ai nevoie de cunoștințe. Rockit Academy – prima academie de web și social media management oferă instruire tinerilor care manifestă un interes sporit în domeniul digital și angajaților companiilor care doresc să își îmbunătățească experiența lor și să devină specialiști în domeniu.

Pentru a beneficia de aceste traininguri, este necesar:

# să cunoști limbile engleză și română la nivel de comunicare și scriere;
# să fii pasionat de digital marketing;
# să fii capabil să respecți deadline-urile unui proiect, să fii creativ și să fii atent la detalii.

Costul este de 300 de euro, iar plata se poate face în rate. Cursurile vor avea loc de luni până joi, la ora 18.30, lucru care va permite atât studenților, cât și celor care lucrează să participe. Detalii aici: www.rockit.md.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Elena Guțu
Comentarii
  • Știri pentru tine