Bine să știi! Iată cum va fi vremea de Crăciun și Revelion

Bubulici-Photography-0398
Foto:Photo Credit: Dinu Bubulici

Conform estimării publicate de Serviciul Hidrometeorologic de Stat, în prima parte a intervalului analizat, vremea se va menține mai caldă decât ar fi normal, în timp ce în a doua parte a intervalului, este estimată o răcire a vremii.

Până la sfârșitul acestei săptămâni, valorile termice vor caracteriza o vreme mult mai caldă decât ar fi normal pentru ultima decadă a lunii decembrie, astfel că media maximelor va fi de +5…+12 grade, iar a minimelor de 0…-1 grade, temperaturi chiar mai ridicate fiind de așteptat în data de 27 decembrie.

Apoi, începând din 28 decembrie, este estimată o răcire a vremii care se va concretiza prin valori mai apropiate de cele climatologic specifice, respectiv 1…4 grade ziua și -7…0 grade noaptea, mediat pe regiune.

O creștere a probabilității pentru precipitații temporare, slabe cantitativ, este estimată după data de 30 decembrie, când în nordul și centrul țării sunt prognozate ninsori. Pentru ziua de 31 decembrie nu sunt prognozate precipitații, iar temperaturile aerului vor oscila între -1…-4 ziua și -6 noaptea.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine