(video) Trupa Bravissimo sau basarabenii cu voci dumnezeiești merg mai departe la X Factor

img
Foto:Photo Credit: X Factor Romania

În prima Gală LIVE din sezonul V de la „X Factor”, membrii trupei Bravissimo au cântat îmbrăcați în costume populare. Talentul are nevoie de foarte multă muncă de echipă, iar trupa Bravissimo este dovada clară că unde-s mulți, spectacolul crește. Trupa de băieți din Republica Moldova a oferit juraților și publicului o interpretare inedită a melodiei Mariei Tănase – „Lume, lume”.

Așa cum ne-au obișnuit, au venit bine pregătiți, cu un moment special, cu care să impresioneze publicul. „Lume, lume”, cei de la Bravissimo au făcut din nou show! Îmbrăcați în costume tradiționale și cu glasurile bine acordate, toți cei nouă membrii au ridicat sala în picioare.

„Bravo! Sunteți foarte buni!”, i-a felicitat Ștefan.

„Sunt atât de buni oamenii ăștia, că indiferent unde ar fi fost, ar fi sunat bine!”, a mărturisit Delia.

Pentru că trupa B52 au fost preferații publicului, trupa Bravissimo și Tomato au ajuns la duel. A fost un duel Republica Moldova vs. Italia. Bravissimo și Tomato au fost nevoiți să se dueleze pentru un loc în Gala cu numărul doi.

Cei doi italieni din trupa Tomato au interpretat piesa celor de la Aerosmith – „I don’t wanna miss a thing” care a emoționat cu siguranță publicul și a făcut inima domnișoarelor să tresară.

Bravissimo a contraatacat cu o piesă la fel de spectaculoasă, Josh Groban – You raise me up, în care vocile lor au sunat dumnezeiește. Vezi evoluția băieților mai jos:

Juratul Horia a fost vizibil emoționat, în lacrimi. Brenciu a decis că tenorii au fost mai buni și alături de ei are mai multe șanse să câștige trofeul X-Factor. „Decizia mea de astăzi se bazează pe un singur lucru: cei care mi-au dat cea mai multă emoție și au șanse să câștige X Factor! Voi merge mai departe alături de Bravissimo!”

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine