(vox) Ce cadouri așteaptă tinerii activi din Chișinău de la Moș Crăciun

tinerivoxcollage
Foto:Ce așteaptă tinerii activi de la Moș Crăciun

În timp ce magia sărbătorilor de iarnă se apropie cu pași fermi și începuturi frumoase, Moș Crăciun probabil că a început deja să umple sacul cu de toate pentru toți. Dacă există sau nu această magie a Crăciunului despre care se tot vorbește, nu știm, însă tinerii deja s-au gândit la mult așteptatul cadou pe care și l-ar dori anul acesta.

AIESEC Chișinău a aflat ce își dorește tânăra generație drept cadou de sărbători, lucruri pe care vă invităm să le aflați în continuare:

 

Photo Shape Editor: https://www.tuxpi.com/photo-effects/shape-tool
Stas

Stas Beglița, Președinte al Autoguvernării Studenților USM:
„Sincer să fiu, nu sunt persoana care caută cadouri mărețe. Recunosc că până nu demult mă gândeam că mi-aș dori o călătorie în vacanța de iarnă în una dintre țările pe care nu am avut ocazia de a le vizita. Însă, în urma atentatelor și tuturor lucrurilor întâmplate recent, mi-am schimbat totalmente modul de gândire. Astăzi pot zice că mi-aș dori pace în lume. Vreau să nu existe războaie, jertfe nevinovate, lacrimi și suferințe în viața oamenilor civili. Ar fi bine să ne dorim cu toții nu doar lucruri materiale, ci și sufletești, cele din urmă fiind mai ușor de îndeplinit și fără prea multe cheltuieli.”

 

Mirela
Mirela

 

 

Mirela Lungu, Președinte AIESEC Chișinău:

„De Crăciun îmi doresc pace pe Pământ. Vreau copiii din toată lumea să fie în siguranță, să poată simți căldura și lumina acestei sărbători frumoase.”

 

 

 

 

Andrei
Andrei

Andrei Arîcu, Președintele Departamentului Mass-Media, Informare și Documentare al Consiliului Municipal Tineret Chișinău:

„Cel mai mare cadou de care aș avea nevoie de la Moș Crăciun ar fi probabil succesul, deoarece este un an decisiv în viața mea. Succesul pe care mi-l doresc drept cadou ar consta în realizarea celor mai importante scopuri ale mele. Unul dintre acestea ar fi acceptul de a-mi continua studiile la una dintre universitățile de peste hotare.”

 

 

Galina
Galina

 


Galina Petcu, coordonator de proiecte CNTM (Consiliul Național al Tineretului din Moldova)
:

„Eu mi-aș dori de la Moșu un sac cu dragoste și unul cu sănătate pentru cei dragi.”

 

 

 

 

Daniel
Daniel

 


Daniel Onica, co-fondator SmartLanding
:

„Eu aș vrea ca Moș Crăciun să dăruiască democrație și stabilitate țării noastre, proactivitate tinerilor, iar mie – sănătate și succese pentru a reuși în realizarea tuturor visurilor mele.”

 

 

 

 

Cristina
Cristina

Cristina Pereli, membră al Senatului Studențesc ASEM:

„Cred că am depășit deja perioada infantilă în care credeam legendele despre Moș Crăciun și în care îmi doream multe daruri materiale. Acum însă, cred în minuni și în magia sărbătorilor de iarnă. Cel mai mult îmi doresc să pot simți cu adevărat această magie, precum fulgii mari care se topesc pe obrăjorii rumeori, să simt oamenii dragi alături, să văd zâmbete pe buzele oamenilor, magie în ochi și pace în sufletele lor.”

 

Dar voi, ce cadou vă doriți de Crăciun?

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine