(video) „Acolo este țara mea”. Basarabeanul Andrei Ioniță a dat o lecție de patriotism la X Factor

img
Foto:Photo Credit: X Factor România

Lecție de patriotism în prima Gală live a sezonului V de la X Factor! Andrei Ioniță și patosul lui Tudor Gheorghe s-au unit într-un moment colosal în competiția de vineri seara.

Basarabeanul Andrei s-a remarcat de-a lungul competiției nu doar datorită cușmei cu care i-a molipsit și pe jurați, ci prin puterea sa de a crede într-un țel măreț. Cu același patos, concurentul a interpretat vineri piesa lui Tudor Gheorghe – „Acolo este țara mea”, lăsându-ne din nou muți de uimire.

„Drumul tău este teatru-muzică, nu muzică-teatru!”, i-a mărturisit Ștefan.

„Ești un personaj, pui pasiune în ceea ce faci și sper ca la următoarele gale să ne arăți și altceva!”, speră Horia.

„Asta înseamnă X Factor! Ai acel ceva, pe care nu-l are nimeni în concurs!”, îl felicită Delia.

Tânărul basarabean merge direct în semifinala X Factor, care va avea loc pe data de 25 decembrie, datorită faptului că a fost preferatul publicului din echipa Deliei. Vedeți mai jos evoluția acestuia în concurs:

După evoluția pe care a avuto la X FACTOR, Andrei Ioniță a postat un mesaj pe contul său de Facebook:

„Frații mei, știu că nu am cântat cel mai bine în seara asta și știu că nu am fost cel mai bun dintre concurenți… Însă acum am plâns, am plâns ca un copil de fericire, de fericire ca indiferent cum am cântat azi, voi cei de acasă m-ați primit alături, în familie! Așa cum sunt eu, cum pot și nu pot, cu toate bunele și relele mele…

Mă închin până la pământ și rog la bunul Dumnezeu să vă lumineze calea și să vă ocrotească în voia lui ! Voi sunteți familia mea, voi sunteți casa mea, voi sunteți sufletul meu și inima ce bate în mine vă aparține tot vouă!!! Vă mulțumesc pentru lumina și dragostea voastră, ea mă face sa trăiesc cu adevărat!!!

Suntem un neam, suntem un popor, suntem un suflet!!!”

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine