(foto) Impresii și gânduri de la evenimentul „Cum să rămâi Iubita Mea și peste 20 de ani” cu Angela Stafii

_ABC5119
Foto:Photo Credit: Women's Summit Moldova

Seara de 16 decembrie 2015 a adunat mai multe femei la un eveniment de suflet organizat special pentru ele de Women’s Summit Moldova. „Cum să rămâi Iubita Mea și peste 20 de ani” a fost subiectul întâlnirii pe care a avut-o în calitate de speaker pe excepționala Angela Stafii. Filosof practician în comunicare interpersonală, cu numeroase stagii profesionale în Europa, doamna Stafii cucerește auditoriul prin energia sa cu adevărat inspirațională. Organizează cursul de seducție și feminitate, dar și proiectul „Vinuri filosofice”.

Timp de trei ore, participantele au aflat sfaturi prețioase și idei despre cum ar putea să rămână apreciate și să își recapete încrederea în propriile forțe renunțând la frustrări, frici, rușini. Suma de răni pe care le-am moștenit încă din copilărie au lăsat urme vizibile și acum în mulți dintre noi. În cadrul unui exercițiu practic, cei prezenți au avut ocazia de a „alina” copilul din sufletul lor.

Iată câteva idei pe care le-am „furat” ieri de la dna Angela pentru a vă ajuta pe voi, cele care nu ați reușit să veniți la eveniment, să vă îmbunătățiți stare de suflet și unele concepte de viață:
1. Ca să rămâi iubita lui, trebuie mai întâi să fii iubita ta.
2. Iubești persoana pentru ceea ce este, nu o iubești pentru faptul dacă va face ceva anume.
3. Partenerul nostru este oglinda noastră.
4. Dacă relația voastră nu are o criză, inventeaz-o. Crizele sunt pentru transformări, pentru a elimina rutina.
5. Rușinea este un fals sentiment.
6. Fă o constituție a ta: ai dreptul să faci alegeri în viață, ai dreptul să îți urmezi visele, ai dreptul să crezi în propriile valori și standarde, ai dreptul să te schimbi și să crești, ai dreptul să simți ceea ce simți.
7. Perfecționismul este o valoare falsă.

În cadrul unei tombole, s-au pus la bătaie premii de la partenerii evenimentului: URIAGE- cosmetică franceză de calitate, Et cetera- degustație de cele mai rafinate vinuri, Aqua unIQa- e minunat să fii sănătos.

În mai bine de doi ani, Women’s Summit Moldova a organizat 18 evenimente la care au participat circa 3 500 de femei. S-au adunat 50 000 de lei pentru acte de caritate, iar revista online Women’s Summit Moldova este citită lunar de peste 100 de mii de femei.

Mai multe fotografii de la eveniment puteți vedea mai jos:

_ABC5119

_ABC5148

_ABC5188

_ABC5357

_ABC5283

_ABC5316

_ABC5362

_ABC5376

_ABC5394

_ABC5396

_ABC5424

_ABC5438

_ABC5453

_ABC5465

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine