Recomandări de evenimente pentru duminică, 13 decembrie

manuc1
Foto:Vizitați Conacul Manuc Bey

Terminați această săptămână în mod activ și fiți parte a celor mai importante evenimente din oraș. Noi vă ajutăm să vă faceți o listă cu locuri pe care trebuie neapărat să le vizitați.

#1. Târgul Darurilor de Crăciun

 

Târg de Crăciun

Târgul Darurilor de Crăciun vă aşteaptă în acest an la centrul comercial Zorile (str. Calea Iesilor 8), pe data de 13 decembrie. Doritorii de a trage cu tot pieptul spiritul Crăciunului şi de a găsi cele mai inspirate daruri pentru cei dragi, ne pot vizita între orele 11:00 şi 17:00. Detalii în eveniment.

#2. De Sântandrey la Manuc Bey

 

Manuc Bey

În așteptarea Crăciunului ai de făcut ceva cu totul deosebit. 13 decembrie, or. Hâncești, începând cu ora 12:00, De Sântandrey la Manuc Bey. Vino împreună cu familia să vezi cum decurge reconstrucția unuia dintre cele mai mari conace din Moldova. Detalii pe #diez. 

#3. Ziua Ușilor Deschise la Centru de Yoga de la Art Labirynth

 

Yoga

La ora 10:15, la Muzeul Zemstvei, detalii pe Facebook.  

#4. Curs de Introducere în Filosofie

 

Noua Acropolă

Acest Curs de Introducere se desfăşoară săptămânal, pe durata a trei luni, făcând parte dintr-un Program de Studii împărţit în şapte cicluri. Obiectivul cursului introductiv este cercetarea, într-un mod activ, a celor trei aspecte fundamentale ale existenţei: fiinţa umană faţă în faţă cu sine însăşi, fiinţa umană în convieţuirea sa cu ceilalţi şi timpul în calitatea sa de creator de civilizaţii, valabile atât pentru indivizi, cât şi pentru societăţi. La 10:30, la Drumul Schinoasei 25, detalii în eveniment

#5. Training „Cum sa acorzi primul ajutor medical”

 

Primul Ajutor Medical

Fiecare din noi poate fi martorul unui accident, incendiu, înec sau alte situații în care sunt necesare cunostințe minime pentru a oferi un prim ajutor persoanelor care au nevoie.

Locația: Hotel Radisson Blue, Sala ROSE (et.2), ora 11:00. Costul participării: 50 lei (toate fondurile colectate vor fi utilizate pentru desfășurarea proiectelor sociale de către Clubul Rotaract Chișinau). Detalii pe Facebook.  

#6. Marea finală a Turneului de Dezbateri Debate Academy

 

Debate Academy

Marea finală a Turneului Debate Academy va întruni cele mai bune echipe ale cursului World Schools: Echipa EML formată din Eduarda Bîrsanu, Lucian Chirca și Maria Avram se vor duela cu echipa KSK formată din Silviu Fucarev, Irina Robu și Alexandra Zavtur. Câștigătorii vor avea onoarea să reprezinte Republica Moldova la Primul Turneu Argo, organizat la Ploiești, România. La ora 11:00, la Liceul Academiei de Științe, detalii în eveniment.  

#7. Degustare de vinuri pe Orizontală la Pani Pit

 

Pani Pit

Pe 13 decembrie 2015, orele 15:00-17:00, te invităm la Degustare pe Orizontală, care va avea loc în incinta restaurantului Pani Pit. Degustarea va fi moderată de sommelier-ul Nicolae Luca și blogger-ul Andrei Curăraru. INTRARE GRATUITĂ! REZERVĂ ACUM: 068374999. Detalii în eveniment. 

#8. Photo Space 2015

 

Photo Space 2015

Întâlnirea anuală a fotografilor și a iubitorilor de fotografii, la ora 18:00, la Karaoke Concert Hall Atrium, detalii pe Facebook.

#9. Frank Sinatra’s 100 birthday – vizionare film „High Society”

 

#Sinatra100

Duminică seara, 18:00, 13 decembrie, vă așteptăm în Tucano Coffee Brasil să vizionăm împreună filmul „High Society” („Înalta Societate”). Film în care-i vom descoperi și măiestria în cinematografie. Cu siguranță, acest film ușor și amuzant vă va binedispune. Detalii în eveniment

#10. Filmul HAOS DE CRĂCIUN la Cinema Patria

La Patria Loteanu, la orele 16.20/18.30/21.10. Detalii pe pagina oficială.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine