(video) O piesă care a emoționat România Mare! Andrei Ioniță merge mai departe la X Factor

img
Foto:Photo Credit: X Factor România

Tânărul student basarabean, Andrei Ioniță, are toate șansele să ajungă până în marea finală X Factor și, de ce nu, chiar să câștige celebrul concurs. Vineri seară, Andrei Ioniță s-a duelat cu Sasha și a ieșit învingător fără drept de apel.

S-au cunoscut la X Factor, locul unde nu doar viețile profesionale se schimbă, ci și destinul amoros. Între Sasha și Andrei pare să se fi înfiripat ceva mai mult decât o prietenie. „Este o fată specială, care ar face să înnebunească orice băiat!”, a mărturisit emoționat Andrei. Nici Sasha nu pare a fi indiferentă: „Am simțit eu că mă place așa!”. Competiția este însă competiție, iar cei doi sunt nevoiți să se dueleze pe scenă, în ciuda sentimentelor.

Ea, fata cameleonică și plină de forță, el, băiatul cu o voce răsunătoare. Oare cine va fi învingător?

Evoluția Sashei:

Evoluția lui Andrei Ioniţă:

„Ioniță, mi-e frică cu tine! Nu știu ce ai putea să faci în Gale! Sasha, îmi placi foarte mult! Nu mi-a fost ușor, dar am decis. Merg mai departe cu un concurent cu care știu că aș putea să câștig! Andrei – Cușma – Ioniță!”, a spus Delia care l-a ales pe Andrei Ioniță.

„Este singurul concurent de până acum pentru care aș cumpăra deja bilet să mă duc să văd ce face. Nu mă interesează ce face: teatru, se tăvălește pe jos, orice, nu știu. Aș plăti pentru a-l vedea”, a mai zis Delia.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine