(audio) Laura Bodorin lansează prima piesă proprie. Una de la care și Adele va plânge

atnightcollage
Foto:Laura Bodorin și piesa „At Night”

Chișinăul o cunoaște pe Laura Bodorin de mai mult timp, acum a venit timpul când aceasta vine cu o piesă nou-nouță, ca atunci când o veți vedea la concerte să spuneți: „Laura, cântă te rog cântecul acela despre vise”.

Laura Bodorin
Laura Bodorin

Cântecul este despre dragoste în esență pură, fără artificii, cu multe metafore și simboluri. Este despre simplitate, libertate în orice ambianță cu a doua jumătate, oricine ar fi asta.

„«At night» e piesa pe care la cel mai direct mod o visăm at night, care a trecut de evoluții și războaie muzicale, ca într-un final să se strecoare ușor spre auzul vostru. O piesă simplă, cu conținut simplu, cu o bucățică din mine și cred eu că e ceva diferit de ce se aude pe piața muzicală autohtonă”, spune interpreta Laura Bodorin.

 

Nicu Lupușor
Nicu Lupușor

„Piesa asta a trecut prin atâtea metamorfoze și a suferit atâtea schimbări, genuri și aranjamente diferite, că sesiunea finală de înregistrări a început cu Laura zicând: «At Night: Versiunea 3 miliarde 85… partea 2», iar la urmă, ironic, am ajuns să fac o versiune mai simplă, mai «acustică» (cu chitaristul Ștefan Postoroncă) și la final am zis «O! Iaca așa rămâne».

O exclamație nu chiar atât de memorabilă ca a Laurei, dar tare-tare din suflet. Am vrut să fac această piesă într-un stil pop din acela de jale, stilată, ca să plângă până și Adele când o va fi auzit, iar acum așteptăm feedback de la Adele.

Textul piesei e unul dintre primele pe care le-am făcut și a fost o provocare. Profesoara mea din liceu zicea că engleza mea se limitează doar la timpurile prezent, trecut și viitorul simplu (păi și nu-i de ajuns?!) și că nu am să mă descurc bine doar cu aceste trei timpuri. Am făcut, în cinstea ei, acest text cu cele trei timpuri”, spune pentru #diez producătorul Nicu Lupușor.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine