Troleibuzele de pe rutele nr. 17 şi 20 au revenit la traseul vechi

1413193303_dsc_5027
Foto:Photo Credit: rtec.md

Regia Transport Electric Chişinău a anunţat că troleibuzele de pe rutele nr. 17 şi 20 au revenit la traseul vechi. Itinerarele fusese modificate, pe 20 iulie, în legătură cu efectuarea lucrărilor de reparaţie pe străzile Constantin Negruzzi şi Iuri Gagarin din capitală.

„Troleibuzele rutei 17, spre Botanica, nu vor mai circula pe viaduct, ci pe traseul de bază – str. Ismail, bd. Dimitrie Cantemir, Iuri Gagarin şi mai departe pe traseul stabilit până la str. Grenoble”, a declarat pentru IPN şeful Serviciului circulaţie al RTEC, Mariana Palai.

Troleibuzul nr. 20 nu îşi va încheia traseul la Gara Feroviară, aşa cum a fost în ultimele câteva luni, dar va merge de pe str. Ismail spre Gara de Nord şi se va întoarce pe bd. Dimitrie Cantemir, str. Iuri Gagarin şi pe Munceşti.

Totodată, RTEC anunţă suspendarea rutei de troleibuz nr. 1. Deplasarea spre Calea Ieşilor (cartierul Sculeni) va fi posibilă cu troleibuzele rutei nr. 8, care vor circula până la parcul „La izvor”.

Troleibuzele rutelor nr. 4 şi 8, spre sectorul Botanica, vor circula pe str. Ciuflea – viaduct, cele de pe ruta nr. 5 vor circula de la Şoseaua Munceşti până la Gară, iar ruta nr. 28 – de pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt pe str. Tighina, str. Bucureşti, str. Ciuflea, bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt şi în continuare pe traseul stabilit.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine