Consiliul Național al Tineretului din Moldova recrutează voluntari pentru toate direcțiile de activitate

10580174_10152592168051745_5181671752122460_n
Foto:Photo Credit: cntm.md

Consiliul Național al Tineretului recrutează voluntari pentru toate direcțiile de activitate. De asemenea, organizația își dorește să mărească numărul tinerilor în structurile de conducere, să-i implice în procesul de luare a deciziilor, să le formeze spiritul civic, promovând voluntariatul.

Consiliul Național al Tineretului invită tinerii să facă voluntariat și să obțină cunoștințe în una dintre direcțiile de activitate ale organizației. Tinerii pot opta pentru domenii precum: politici de tineret, dezvoltare instituțională, drepturile tinerilor și incluziunea socială, educația tinerilor.

De asemenea, cei interesați ar putea să-și îmbunătățească cunoștințele într-o asociație, comunicare, design etc.

Doritorii de a participa la concurs trebuie să completeze formularul de aplicare. Data-limită de aplicare este 13 decembrie 2015. Doar persoanele selectate vor fi invitate la interviu.

Consiliul Național al Tineretului din Moldova (CNTM) este structura asociativă a 39 de organizații de tineret ce promovează drepturile tinerilor și reprezintă interesele organizațiilor de tineret în procesul de elaborare, implementare și evaluare a politicilor de tineret.

Fiind fondat pe 18 februarie 1999, CNTM activează în baza următoarelor principii de organizare și funcționare: solidaritate, autonomie organizațională și funcțională, transparență, libertatea opiniei și a exprimării, eligibilitatea organelor de conducere, egalitatea deplină în drepturi a membrilor, profesionalism.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Elena Guțu
Comentarii
  • Știri pentru tine