(video) Vocea României: Basarabeanca Irina Pelin a trecut mai departe cu piesa lui Adele

hitul-lui-adele-in-varianta-irinei-pelin-o-interpretare-foarte-frumoasa-plina-si-emotie-si-pe-placul-tuturor_size7
Foto:Irina Pelin la Vocea României

Vineri seara a avut loc prima gală LIVE din acest sezon al emisiunii Vocea României. Basarabeanca care face parte din echipa lui Marius Moga, Irina Pelin, a interpretat cel mai nou hit al cântăreței britanice Adele, „Hello“.

„Foarte frumoasă interpretarea, riscant să-ți alegi un cântec atât de recent și atât de prezent în urechile noastre. Mi-a plăcut, a fost deosebită”, a declarat Smiley.

Loredana i-a apreciat „vocea clară, puternică, frumoasă” și a felicitat-o că a ales o piesă care nu e ușor de cântat, având în vedere că e pe buzele tuturor.

Și Tudor Chirilă a lăudat-o, spunând că, deși nu-i place piesa, i-a plăcut foarte mult interpretarea, afirmație primită cu aplauze și uimire de către antrenorul concurentei, Moga.

„Te-ai controlat mai mult decât la oricare altă repetiție, nu te mai critica. Eu am simțit ce ai cântat și cred că și cei de acasă au făcut-o”, a concluzionat Marius Moga.

Irina merge mai departe în concurs, după ce Marius Moga a decis că basarabeanca merită să meargă mai departe în competiție și să lupte pentru trofeul Vocea României și premiul în valoare de 100 000 de euro.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine